Έφτασε στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου: Οργή λαού στο σημείο - «Σκύλα, κρέμασμα!» (video)

Είναι το τελευταίο άτομο από το οποίο θα πάρουν κατάθεση

Πηγή φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Την πύλη της ΓΑΔΑ πέρασε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, προκειμένου να καταθέσει μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα. Πιθανές νέες διώξεις.

Expand player

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου η Δήμητρα, είναι το τελευταίο άτομο από το οποίο θα πάρουν κατάθεση οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, πριν παραδώσουν το πόρισμα και τα αποτελέσματα των καταθέσεων, που βρήκε νεκρή την Ίριδα.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Η φωτογραφία που ανέβασε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τη Μαλένα λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί το κοριτσάκι (video)

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ στις 12:00, προκειμένου να καταθέσει κι εκείνη, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά και την ιατροδικαστική έκθεση που έδειξε ότι τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας από την Πάτρα δολοφονήθηκαν.

Κατά πληροφορίες, το πόρισμα Καρακούκη – Καλoγρηά, λειτούργησε ως καταλύτης και επιτάχυνε τις διαδικασίες ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών. Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας θεωρούν ότι έχουν πλέον βάλει στη θέση τους τα κομμάτια του παζλ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται να ασκηθούν και νέες διώξεις στη Ρούλα Πισπιρίγκου και εκτιμάται ότι άμεσα θα κλείσει και η δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Πάτρα: «Καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου το πόρισμα των ιατροδικαστών

Η Μαλένα με το… χέρι, η Ιριδα με το… πανάκι. Ασφυκτικός θάνατος με διαφορετικό μηχανισμό… Η Μαλένα με κλείσιμο αεροφόρων οδών (μύτη και στόμα), με το… χέρι, μέσα στο νοσοκομείο. Η Ιριδα με το πανάκι, στο σπίτι της οικογένειας.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει με αναλυτικό τρόπο, σε 20 σελίδες, το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, χωρίς να αφήνει αμφισβητήσεις πως πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες από… εξωγενή παράγοντα. Οι ιατροδικαστές εξηγούν πώς συνδυαστικά απέκλεισαν όλα τα παθολογικά αίτια θανάτου και ανέδειξαν αυτά του βίαιου μηχανισμού θανάτου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πάτρα: Στην Εισαγγελία η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο Ίριδας και Μαλένας

Πάτρα: "Μαραθώνια" κατάθεση από τη μητέρα της Ρούλας - Ποιοί άλλοι αναμένεται να καταθέσουν σήμερα