Νέα αποκάλυψη-σοκ: Οι 8 λέξεις της Τζωρτζίνας σε ζωγραφιά – Πότε της χορηγήθηκε κεταμίνη και γιατί (video)

Οι εν λόγω ζωγραφιές που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι των Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου

Κάποιες από τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που πέθανε τον Ιανουάριο του 2022 και για τον θάνατό της κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί να αποκωδικοποιήσει η ανακρίτρια.

Expand player

Οι εν λόγω ζωγραφιές που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι των Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου κατασχέθηκαν και εντάχθηκαν στη δικογραφία.

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις Όθωνα Παπαδόπουλου: Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το τεστ πατρότητας που ζητάει ο Μάνος Δασκαλάκης (Video)

Σε μία από αυτές της ζωγραφιές -που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας-, υπάρχει μία φράση 8 λέξεων που είχε γράψει η άτυχη 9χρονη και γι’ αυτήν έχει κληθεί ειδική παιδοψυχολόγος. «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» είχε γράψει η Τζωρτζίνα στη ζωγραφιά, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Κάποια ακόμα στοιχεία για τη ζωγραφιά:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νεκρά παιδιά στην Πατρά: «Παγώνει» το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου - Γκρεμίζεται με έγγραφο ντοκουμέντο ο ισχυρισμός της ότι δεν ήξερε για την κεταμίνη!

Πάτρα: Σοκ με τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας - «Ήταν κραυγή για βοήθεια» (Video)