Αντιεμβολιαστές διαμαρτύρονται σε Σύνταγμα-Ομόνοια: Σημαίες, σταυροί και συνθήματα! Μιλούν για τσιπάκια (Video)

Αντιδράσεις νοσηλευτών στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αντιεμβολιαστές σε Σύνταγμα και Ομόνοια, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στον εμβολιασμό και μάλιστα την ώρα που το τέταρτο κύμα της πανδημίας κορυφώνεται και οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την μετάλλαξη Δέλτα.

Expand player

Οι αρνητές διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

Κάποιοι κρατούν ελληνικές σημαίες στα χέρια και παράλληλα πανό μέσα από τα οποία καταδικάζουν τον εμβολιασμό. Την ίδια στιγμή στην Ομόνοια κρατούν πανό που γράφει «Ελευθερία. Όχι στους διαχωρισμούς. Όχι στους εκβιασμούς. Όχι στην τρομοκρατία».

Αντιδράσεις νοσηλευτών στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Αντίστροφα μετρα ο χρόνος μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου για χιλιάδες εργαζόμενους σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία προκειμένου να εμβολιαστούν υποχρεωτικά. Ηδη πάντως υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις κυρίως από νοσηλευτές που χαρακτηρίζουν το μέτρο αντισυνταγματικό. Κομφούζιο προκάλεσαν και οι δηλώσεις της Υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και για οριστική απόλυση όσων δεν θα εμβολιαστούν με την ίδια να ανασκευάζει λίγη ώρα αργότερα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βόμβα από Καπραβέλο: Δε θα προλαβαίνουμε να μετράμε θύματα αν δεν εμβολιαστούμε

«Ή εμβολιάζεστε ή δεν πληρώνεστε»! Οι ποινές για όσους δεν εμβολιαστούν - Πώς θα λειτουργεί η εστίαση