42χρονος πατέρας στραγγάλισε τον 3χρονο γιο του και μαχαίρωσε την γυναίκα του (photo)

Άγριο έγκλημα

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτιλύχθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Δυτικό Λονδίνο. 42χρονος πατέρας στραγγάλισε τον μόλις 3 ετών γιο του, και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 36χρονη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους.

Expand player

Σύμφωνα με τους γείτονες, η 36χρονη γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ ο γιος της, 3 ημέρες αργότερα. Ενώ, φρίκη προκαλεί η αποτρόπαιη πράξη ενός 36χρονου, όπου σκότωσε την 46χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια έφαγε το άψυχο κορμί της, και συγκεκριμένα την καρδιά και τον εγκέφαλό της.

Η Αστυνομία θεωρεί πως δράστης της δολοφονίας της γυναίκας και του παιδιού του είναι ο 42χρονος άνδρας, ο οποίος αυτοκτόνησε στις 6 Οκτωβρίου, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας στο Brentford του Δυτικού Λονδίνου, όπως αναφέρει το metro.co.uk.

Συγγενής της οικογένειας τηλεφώνησε στην Αστυνομία, προκαλώντας την ανησυχία σχετικά με την τύχη της 36χρονης και του γιου της, με αποτέλεσμα Αστυνομικοί να μεταβούν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο μικρός Kailash πέθανε από στραγγαλισμό, ενώ και οι δύο γονείς του από τα τραύματα από μαχαίρι που έφεραν στο σώμα τους.

Οι γείτονες δήλωσαν πως το ζευγάρι, με καταγωγή από την Μαλαισία, ακουγόταν να καβγαδίζει πολύ συχνά.

«Τα πράγματα μεταξύ τους χειροτέρεψαν πολύ κατά τη διάρκεια του lockdown» αναφέρει η MailOnline, συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως τις τελευταίες ημέρες όλα ήταν ήσυχα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο 42χρονος έμενε με τα άψυχα κορμιά της συζύγου και του γιου του για περίπου 2 εβδομάδες πριν αφαιρέσει και την δική του ζωή με μαχαίρι, την ώρα που οι αρχές μπήκαν στο σπίτι του.

Σοκ: 41χρονος πατέρας σκότωσε την ενός έτους κόρη του!

Μια οικογενειακή τραγωδία που προκαλεί ανατριχίλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας με έναν 41χρονο πατέρα να σκοτώνει την ενός έτους κόρη του μετά από έναν τσακωμό με την σύζυγό του! Επίσης, ένα έγκλημα που ξεπερνά και τα πιο αρρωστημένα σενάρια σε ταινία τρόμου σημειώθηκε στην Ινδία με 7 άνδρες να σκοτώνουν ένα 5χρονο παιδί μπροστά στη μητέρα του και στη συνέχεια να την βιάζουν.

Δράστης της φρικτής δολοφονίας είναι ο Mohamed Barakat, πιλότος στο επάγγελμα ενώ θύμα της οργής του ήταν η μόλις ενός έτους κορούλα του, Sophia.

Ο Mohamed μετά από μια νύχτα κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ επέστρεψε στο σπίτι του, στο Αλμάτι του Καζακστάν, και εκεί χτύπησε τη γυναίκα του ενώ η μικρή Sophia δεν γλύτωσε από την οργή του πατέρα της, που χτύπησε μέχρι θανάτου και εκείνη.

Ο 41χρονος έχει συλληφθεί από τις Αρχές, ωστόσο αρνείται τα πάντα κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένες» κατηγορίες εναντίον του ενώ την ίδια γραμμή ακολουθεί και ο δικηγόρος τους.

Μάλιστα, ο Mohamed ζητά να μην δικαστεί στο Καζακστάν αλλά στη Μεγάλη Βρετανία, της οποίας είναι υπήκοος. Αυτή την στιγμή ο Mohamed κρατείται κλεισμένος σε ξενοδοχείο και αναμένεται να δικαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: 7 άνδρες σκότωσαν 5χρονο μπροστά στη μητέρα του και στη συνέχεια την βίασαν

Φρίκη στη Ρωσία: 43χρονη μητέρα κρέμασε τον 4χρονο γιο της