Σπάρτη: Νεκρός ένας 52χρονος μετά από καβγά!

Τραγικό!

Ένας 58χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 52χρονου ομοεθνούς του. Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας ο 52χρονος είναι νεκρός! Δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι από τον 58χρονο ομοεθνή και συγκάτοικό του!

Expand player

Δείτε επίσης: Θανατηφόρο τροχαίο στην Ναύπακτο: Νεκρός 60χρονος!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 12.10.2019 και πρώτες πρωινές ώρες σε οικία στη Σπάρτη, «ο 58χρονος επιτέθηκε σε 52χρονο ομοεθνή και συγκάτοικό του, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο θάνατος του 52χρονου διαπιστώθηκε το πρωί της ιδίας ημέρας από τους υπόλοιπους συγκατοίκους του, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης κινητοποιήθηκαν άμεσα, συλλαμβάνοντας τον παραπάνω κατηγορούμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».

Φρίκη στη Μεσσηνία: Σκότωσε τον άντρα της ζεματίζοντας τον με καυτό νερό!

Η ηλικιωμένη άρπαξε ένα κουζινικό σκεύος και χτύπησε με αυτό στο κεφάλι τον άντρα της, ενώ αμέσως μετά του πέταξε καυτό νερό! Η γυναίκα ξέσπασε τόσο άγρια σε βάρος του επίσης ηλικιωμένου συζύγου της, όταν καβγάδισαν έντονα για άγνωστους λόγους μέσα στο σπίτι τους στην Οιχαλία Μεσσηνίας, ώστε τον έστειλε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα!

Διαβάστε επίσης: Τι είπε η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστείας: " Όταν είδα το περίστροφο.."

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Καλαμάτας άφησε 0 73χρονος άνδρας που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χέρια της 68χρονης συζύγου του.

Το ζευγάρι καυγάδισε άγρια στο σπίτι του στην Οιχαλία Μεσηνίας. Κάποια στιγμή ο καυγάς ανάμεσα στο ηλικιωμένο ζευγάρι ξέφυγε από κάθε όριο. Η γυναίκα άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και κυρίως αν ο άνδρας της είχε κινηθεί εναντίον της, άρπαξε μια κατσαρόλα που έβραζε νερό και περιέλουσε με αυτό τον 73χρονο προκαλώντας του σοβαρότατα εγκαύματα. Στη συνέχεια, άρπαξε τον ξύλινο πλάστη και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε το πρωί της Δευτέρας.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Καλαμάτας, ενώ τις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος ερευνά το αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας.

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε η πρώην γυναίκα του! (Video)

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Νέα Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο. Γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα, ηλικίας 31 ετών, ήδη συνελήφθη. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς ένα ακόμα άτομο, φίλος της 31χρονης, που εξετάζεται για την ίδια υπόθεση. Μαχαίρωσαν τέσσερις ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στην Αγγλία!

Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος άνδρας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παρά τις άμεσες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το θύμα όσο και η πρώην σύζυγός του ήταν χρήστες ναρκωτικών, γνωστοί στις διωκτικές αρχές.

Ηράκλειο: Έπιασαν επ'αυτοφώρω ληστή την ώρα της διάρρηξης!

Η 13η διάρρηξη για έναν 38χρονο Έλληνα που είχε ρημάξει τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, δεν πήγε και τόσο καλά, καθώς έγινε αντιληπτός την στιγμή που τρύπωνε στην κατοικία ενός 44χρονου σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας και συνελήφθη επ' αυτοφώρω! Αναζητείται ο 62χρονος ληστής συνεργός του!

Δείτε επίσης: Έπιασαν διαρρήκτες την ώρα που άνοιγαν το σπίτι στον Άλιμο!

Η σύλληψή του είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί από τους αστυνομικούς του Β΄ τμήματος Ηρακλείου η δράση του, που είχε ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου. Μαζί με έναν 62χρονο Έλληνα συνεργό του ο οποίος αναζητείται, είχαν διαρρήξει ως τις 11 Σεπτεμβρίου άλλα 12 σπίτια και είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευέ,ς προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 23.000 ευρώ.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές, όπως και ο αναζητούμενος συνεργός του. Η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς, για να εξακριβωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ίσως και εκτός Ηρακλείου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε η πρώην γυναίκα του!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!