Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε η πρώην γυναίκα του! (Video)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

13 Οκτωβρίου 2019 23:11
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε η πρώην γυναίκα του! (Video)

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Νέα Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο. Γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα, ηλικίας 31 ετών, ήδη συνελήφθη. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς ένα ακόμα άτομο, φίλος της 31χρονης, που εξετάζεται για την ίδια υπόθεση. Μαχαίρωσαν τέσσερις ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στην Αγγλία!

Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος άνδρας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παρά τις άμεσες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το θύμα όσο και η πρώην σύζυγός του ήταν χρήστες ναρκωτικών, γνωστοί στις διωκτικές αρχές.

Ηράκλειο: Έπιασαν επ'αυτοφώρω ληστή την ώρα της διάρρηξης!

Η 13η διάρρηξη για έναν 38χρονο Έλληνα που είχε ρημάξει τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, δεν πήγε και τόσο καλά, καθώς έγινε αντιληπτός την στιγμή που τρύπωνε στην κατοικία ενός 44χρονου σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας και συνελήφθη επ' αυτοφώρω! Αναζητείται ο 62χρονος ληστής συνεργός του!

Δείτε επίσης: Έπιασαν διαρρήκτες την ώρα που άνοιγαν το σπίτι στον Άλιμο!

Η σύλληψή του είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί από τους αστυνομικούς του Β΄ τμήματος Ηρακλείου η δράση του, που είχε ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου. Μαζί με έναν 62χρονο Έλληνα συνεργό του ο οποίος αναζητείται, είχαν διαρρήξει ως τις 11 Σεπτεμβρίου άλλα 12 σπίτια και είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευέ,ς προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 23.000 ευρώ.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές, όπως και ο αναζητούμενος συνεργός του. Η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς, για να εξακριβωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ίσως και εκτός Ηρακλείου.

Ημαθία: Συνέλαβαν τους ληστές της ταχυδρόμου!

Ύστερα από έξι μήνες οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τους ληστές της ταχυδρόμου στην Ημαθία!

Η ληστεία είχε γίνει το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας 23 Απριλίου μιας 44χρονης διανομέα των ΕΛ.ΤΑ. έξω από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δυο από τους τέσσερις Έλληνες δράστες συνελήφθησαν με εντάλματα που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον ανακριτή Βέροιας. Δείτε ακόμα: Αυτοί είναι οι ληστές που «ξάφριζαν» σπίτια στη Δυτική Αττική! (photos)

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίοι εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια επιχείρησης της Ασφάλειας Αλεξάνδρειαςμε τη συμμετοχή και ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Μάλιστα, στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν και 42 φυσίγγια. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο συνεργοί τους ηλικίας 40 και 28 χρόνων που αναζητούνται.

Οι τέσσερις κακοποιοί είχαν κλέψει από περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και έστησαν με αυτό ενέδρα φορώντας κουκούλες στην 44χρονη διανομέα, καθώς γνώριζαν το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε για να μοιράσει συντάξεις σε κατοίκους των χωριών Κεφαλοχώρι και Λουτρά. Της έκλεισαν το δρόμο, την ακινητοποίησαν και άρπαξαν την τσάντα της που είχε μέσα 15.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό σταυρό, προσωπικά έγγραφα και δύο κινητά. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό τους το οποίο πυρπόλησαν σε μια κοντινή περιοχή και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ληστές εμβόλισαν περιπολικό στον Ασπρόπυργο! Μια κινηματογραφική καταδίωξη πραγματοποιήθηκε!

Μια κινηματογραφική καταδίωξη πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο! Περιπολικό της αστυνομίας εμβόλισαν δυο αλλοδαποί ληστές στην προσπάθεια τους να διαφύγουν της σύλληψης καθώς στο όχημα τους έκρυβαν πηνία που είχαν κλέψει από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Θρίλερ στον Έβρο: Ζευγάρι στα χέρια ληστών!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών στο ύψος της αερογέφυρας της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Όμως οι κακοποιοί δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των αστυνομικών και ξεκίνησε καταδίωξη.

Οι δράστες με το κλεμμένο ΙΧ περικυκλώθηκαν από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, πάτησαν γκάζι. Αρχικά χτύπησαν μία μοτοσικλέτα και ανέπτυξαν ταχύτητα για να καταφέρουν να ξεφύγουν. Στη συνέχεια κάνοντας αναστροφή εμβόλισαν και περιπολικό της Αστυνομίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share