H&M online ξεπούλημα: Η μπλούζα που θα λατρέψεις αυτό το φθινόπωρο σε τιμή... έκπληξη

Δεν θα θες να την αποχωριστείς!

Αυτή την μπλούζα από τα H&M θα την κρατήσεις χρόνια γιατί είναι σίγουρα must have. Θα σε ξετρελάνει και θα την αγοράσεις και εσύ μόλις την δεις!

Expand player

Είναι μια σικ αλλά και πολύ οικονομική επιλογή. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει ακριβώς τι είναι το French chic. Τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι πολύ απλά: Φούστα, παντελόνι, σακάκι, πουκάμισο. Και φυσικά το «μικρό μαύρο φόρεμα» -little black dress-, το οποίο καθιερώθηκε διεθνώς χάρη σε μία Γαλλίδα, την Κοκό Σανέλ.

Οι όγκοι στα ρούχα τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να λατρέψουμε αυτή την μπλούζα. Έχει κομψή γραμμή κάτι που κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα και συνδυάζεται πανεύκολα με όλα τα κομμάτια μιας και είναι διαχρονικό ρούχο!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το άνετο baggy τζιν που θα δώσει έναν άλλο αέρα ακόμη και στο πιο casual look.

Μην το σκέφτεσαι κάν' τη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αυτό το πουκάμισο από τα Η&Μ είναι το κομμάτι που δεν θα θες να αποχωριστείς αυτό το φθινόπωρο

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το oversize πουκάμισο, που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το oversize look αυτή τη σεζόν μεσουρανεί τόσο στο Instagram όσο και στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Το συναντάμε σε classic κομμάτια όπως τζιν, φούστες, όσο σε πουκάμισα και τζάκετ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό oversize πουκάμισο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις.

Θα το βρείτε σε λευκό και σε μαύρο και είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα H&M της χώρας. Αν πάλι δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις για το τέλειο office look, ρίξε μια ματιά σε αυτό το παντελόνι από τα ZARA που ξεπουλάει "σαν τρελό".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

H&M: Τρέξε να αγοράσεις πουκάμισο - φόρεμα σε σούπερ τιμή

H&M: Αγόρασε το πιο δροσερό φόρεμα μόνο με 9,99€