Βάλτε γιαούρτι με λεμόνι στο πρόσωπο και...θα εκπλαγείτε! Τέλος στις χειρουργικές επεμβάσεις!

Δεν θα το πιστεύετε!

Μια σπιτική συνταγή με αποτελέσματα που σοκάρουν. Δεν θα χρειάζεται πια να ξοδεύετε χρήματα σε χειρουργικές επεμβάσεις, αφού το μόνο που πρέπει να αγοράσετε είναι γιαούρτι και λεμόνι!

Expand player

Μια άκρως αποτελεσματική και φυσική λύση για να σφίξετε το δέρμα σας και να δώσετε μια νεανική εμφάνιση, είναι ο συνδυασμός γιαουρτιού και χυμού λεμονιού. Το γιαούρτι, πέρα από το ότι μπορεί να βοηθήσει στο να χάσετε εύκολα κιλά, έχει και άλλες θαυματουργές ιδιότητες, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με το λεμόνι!

Οι σπιτική συνταγή που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις ρυτίδες και να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο.

Θα χρειαστείτε:

– 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι
– 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Αναμειγνύουμε τα δύο συστατικά. Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό για να βοηθήσουμε να ανοίξουν οι φραγμένοι πόροι. Σκουπίζουμε με καθαρή πετσέτα. Τρίβουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπό μας και αφήνουμε να στεγνώσει για 20 έως 30 λεπτά.

Ξεπλένουμε και ενυδατώνουμε.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σπιτικές μάσκες για φυσικό, στιγμιαίο λίφτινγκ, αλλά και για την εξασθένιση των κηλίδων και των σημαδιών της ακμής.

Έφαγε κανέλα με γιαούρτι...Μετά από λίγες μέρες έμεινε άφωνος από το αποτέλεσμα!

Μπορεί να μην είχατε φανταστεί σε τι μπορεί να βοηθήσει το γιαούρτι με λίγη κανέλα την υγεία σας. Επωφεληθείτε και δεν θα χάσετε, αφού τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

Τα προγράμματα απώλειας βάρους συνήθως παραθέτουν καταλόγους τροφών που δεν επιτρέπεται να καταναλώνονται. Ο σωστός συνδυασμός τροφών είναι το κλειδί για την απώλεια των τελευταίων δύσκολων κιλών. Μάλιστα, η κανέλα έχει πολλές θεραπευτικές ικανότητες και καλό θα ήταν να βάζετε πάντα στον καφέ σας, αφού ειναι ο απλός τρόπος κατανάλωσής της!

Αυτό το δυνατό πρωινό ή μεσημεριανό σνακ είναι θαυμάσιο για απώλεια βάρους. Συνδυάζει ασβέστιο, βιταμίνη C, και αντιοξειδωτικά τα οποία βελτιώνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Για επιπλέον οφέλη, αναζητήστε γιαούρτι εμπλουτισμένα με βιταμίνη D.

Πιείτε αυτό το θαύμα της φύσης: Το ρόφημα με κανέλα και λεμόνι που πρέπει να σας γίνει συνήθεια!

Πιείτε αυτό το θαύμα της φύσης: Το ρόφημα με κανέλα και λεμόνι που πρέπει να σας γίνει συνήθεια!

Ξέρετε ότι για να χάσετε κιλά και για να είστε υγιείς, πρέπει να ισορροπείτε στην άσκηση και την υγιεινή διατροφή, αλλά θέλετε να ενισχύσετε την διαδικασία όσο γίνεται; Τότε δοκιμάστε αυτό το φυσικό ρόφημα που ενισχύει το μεταβολισμό. Επίσης σίγουρα πρέπει να δείτε τις 17+1 χρήσεις της κανέλας!

Θα χρειαστείτε:

– 2/3 κούπας βραστό νερό – 1 κ.γ. μέλι

– 1 κ.γ. φέτες τζίντζερ

– 1/2 κ.γ. κανέλα

– χυμό από 1/2 λεμόνι (περίπου 1 1/2 κ.σ.)

Πώς να το φτιάξετε:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε τα υλικά και να τα βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Περιμένετε να κρυώσουν για λίγο και πιείτε! Λεμόνι το θαυματουργό: Έπινε κάθε μέρα λεμόνι με αυτό το συστατικό και άλλαξε η ζωή του!

Σύμφωνα με την Ela Gale, αν το πιείτε το πρωί μόλις ξυπνήσετε και το βράδυ ακριβώς πριν κοιμηθείτε – με άδειο στομάχι και τις 2 φορές – θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Προσοχή! Σε αυτά τα τρόφιμα δεν κάνει να βάζουμε αλουμινόχαρτο!

Έριξε μαγειρική σόδα στα φρούτα και τα έβαλε στο μπλέντερ. Μόλις το ήπιε κατάλαβε ότι...

Σταματήστε να τρώτε κεφτεδάκια με πουρέ πατάτας! Ο πιο επιβλαβής συνδυασμός τροφίμων!

Διαβάστε περισσότερα θέματα ομορφιάς και υγείας στο Athensmagazine.gr