Έφαγε κανέλα με γιαούρτι...Μετά από λίγες μέρες έμεινε άφωνος από το αποτέλεσμα!

Δεν θα το πιστεύετε!

Μπορεί να μην είχατε φανταστεί σε τι μπορεί να βοηθήσει το γιαούρτι με λίγη κανέλα την υγεία σας. Επωφεληθείτε και δεν θα χάσετε, αφού τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

Expand player

Τα προγράμματα απώλειας βάρους συνήθως παραθέτουν καταλόγους τροφών που δεν επιτρέπεται να καταναλώνονται. Ο σωστός συνδυασμός τροφών είναι το κλειδί για την απώλεια των τελευταίων δύσκολων κιλών. Μάλιστα, η κανέλα έχει πολλές θεραπευτικές ικανότητες και καλό θα ήταν να βάζετε πάντα στον καφέ σας, αφού ειναι ο απλός τρόπος κατανάλωσής της!

Αυτό το δυνατό πρωινό ή μεσημεριανό σνακ είναι θαυμάσιο για απώλεια βάρους. Συνδυάζει ασβέστιο, βιταμίνη C, και αντιοξειδωτικά τα οποία βελτιώνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Για επιπλέον οφέλη, αναζητήστε γιαούρτι εμπλουτισμένα με βιταμίνη D.

Πιείτε αυτό το θαύμα της φύσης: Το ρόφημα με κανέλα και λεμόνι που πρέπει να σας γίνει συνήθεια!

Πιείτε αυτό το θαύμα της φύσης: Το ρόφημα με κανέλα και λεμόνι που πρέπει να σας γίνει συνήθεια!

Ξέρετε ότι για να χάσετε κιλά και για να είστε υγιείς, πρέπει να ισορροπείτε στην άσκηση και την υγιεινή διατροφή, αλλά θέλετε να ενισχύσετε την διαδικασία όσο γίνεται; Τότε δοκιμάστε αυτό το φυσικό ρόφημα που ενισχύει το μεταβολισμό. Επίσης σίγουρα πρέπει να δείτε τις 17+1 χρήσεις της κανέλας!

Θα χρειαστείτε:

– 2/3 κούπας βραστό νερό – 1 κ.γ. μέλι

– 1 κ.γ. φέτες τζίντζερ

– 1/2 κ.γ. κανέλα

– χυμό από 1/2 λεμόνι (περίπου 1 1/2 κ.σ.)

Πώς να το φτιάξετε:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε τα υλικά και να τα βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Περιμένετε να κρυώσουν για λίγο και πιείτε! Λεμόνι το θαυματουργό: Έπινε κάθε μέρα λεμόνι με αυτό το συστατικό και άλλαξε η ζωή του!

Σύμφωνα με την Ela Gale, αν το πιείτε το πρωί μόλις ξυπνήσετε και το βράδυ ακριβώς πριν κοιμηθείτε – με άδειο στομάχι και τις 2 φορές – θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας.

Μαγειρική σόδα με λεμόνι: Θα σας σώσει το στομάχι από όλα όσα φάγατε τις γιορτές!

Η Μαγειρική σόδα με λεμόνι Θα σας σώσει το στομάχι από όλα όσα φάγατε τις γιορτές!

Τι θα συμβεί αν πιείτε λεμόνι με μαγειρική σόδα; Δοκιμάστε να βουτήξετε και θα δείτε ότι θα νικήσετε θανατηφόρα ασθένεια. Επίσης δείτε που αλλού ωφελεί στην υγεία το λεμόνι!

Αποδεικνύεται ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο υλικών είναι πολύ αποτελεσματικός ακόμη και για τη μείωση των καρκινικών κυττάρων. Στη συνέχεια θα δείτε πώς θα εκμεταλλευτείτε αυτά τα απίστευτα οφέλη, με ένα καταπληκτικό ρόφημα.

Με το ρόφημα αυτό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος παρενεργειών. Αντιθέτως, τα δύο αυτά συστατικά μπορούν να προκαλέσουν θετικές αλλαγές στην υγεία και το σώμα σας. Προσέξτε λοιπόν τι συμβαίνει όταν πίνετε αυτό το ρόφημα καθημερινά. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Με την ευκαιρία διαβάστε: Έβαλε μαγειρική σόδα στα νύχια της. Μόλις είδε αυτό που συνέβη δεν πίστευε στα μάτια της

Η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται ευρέως σε θεραπείες για παθήσεις σε διάφορα μέρη του σώματος, τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών. Το λεμόνι περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C και άλλες ιδιότητες που το καθιστούν απαραίτητο σε θεραπείες όπως φυσικές εγχύσεις και εξωτερικές εφαρμογές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μια fitness blogger καταρρίπτει το μύθο των περιττών κιλών και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ!

Βουλωμένη μύτη: 5+1 εύκολοι τρόποι για να την καθαρίσετε στο λεπτό και να αναπνεύσετε ελεύθερα!

Προσοχή! Σε αυτά τα τρόφιμα δεν κάνει να βάζουμε αλουμινόχαρτο!

Σταματήστε να τρώτε κεφτεδάκια με πουρέ πατάτας! Ο πιο επιβλαβής συνδυασμός τροφίμων!

Διαβάστε περισσότερα θέματα ομορφιάς και υγείας στο Athensmagazine.gr