Bershka: Το υπέροχο balloon τζιν που θα σου χαρίσει τρομερή σιλουέτα έχει τιμή σοκ!

Θα το λατρέψετε!

Εντοπίσαμε στα Bershka το υπέροχο balloon τζιν που θα σου χαρίσει τρομερή σιλουέτα! Θα το λατρέψεις και εκείνο αλλά και τη τιμή του καθώς κοστίζει μόνο 25,99 ευρώ!

Expand player

Το Athensmagazine.gr προτείνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Σίγουρα ακούγεται περίεργο πως ένα τζιν να κάνει τέτοια θαύματα, αυτό γίνεται φυσικά όχι με ''μαγικά'' αλλά με έξυπνα tips που κολακεύουν το σώμα και αυτά δεν είναι άλλα α

πό το κόψιμο του ρούχο το χρώμα αλλά και το μήκος, έτσι το ψηλόμεσο ballon τζιν ''κλέβει'' τις ατέλειες κάθε σώματος χαρίζοντας μια ελκυστική σιλουέτα

Το denim είναι το ύφασμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση σχεδόν πάντα, μιας και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Γι’ αυτό λοιπόν ένα ακόμα τζιν παντελόνι δεν είναι ποτέ περιττό.

Βρήκαμε ένα που θα σας γίνει απαραίτητο καθώς είναι προσιτό, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με την μπλούζα που σου είχαμε προτείνει και επίσης είναι κλασικό, μιας και όπως έχει αποδειχτεί, τα τζιν δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού είναι κάτι που προτιμάμε γιατί κάνει τους γλουτούς να φαίνονται πιο ψηλά χαρίζοντας άψογη σιλουέτα, καθώς είναι στενό ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και αν έχετε επιπλέον πόντους στην περιφέρεια μιας και η γραμμή του, αν το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα, βοηθάει στο να δείξετε πιο ψηλή και αδύνατη.

Μια μικρή περιγραφή:

Τζιν παντελόνι Balloon Fit με λάστιχο στη μέση

ΑΝΑΦ. 0158/335/433

25.99 € Χρώμα: Μπλε ανοιχτό

Χαμός στα Bershka γι' αυτή τη φούστα που κοστίζει μόλις 17,99€!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για τη φούστα με κροκό όψη από τα καταστήματα Bershka.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα ρούχα με δερμάτινη όψη όπως και τα animal print κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka μια μίνι φούστα με κροκό όψη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Θα τη βρεις σε δυο υπέροχα χρώματα, σε ροζ και σιέλ στην φανταστική τιμή των 17,99€.

Το ιδιαίτερο χρώμα της αλλά και το κόψιμο της είναι αυτά που θα αναδείξουν τα πόδια σου και θα κάνουν όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις κι αν αναρωτιέσαι με τι θα μπορούσες να τη συνδυάσεις δες εδώ το το πουλόβερ που θα απογειώσει το σύνολό σου.

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

Φούστα με όψη δέρματος κροκό
ΑΝΑΦ. 0561/512/902 17.99 €

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χαμός για αυτό το κροκό πέδιλο με τακούνι στα Mango - Κοστίζουν μόνο 19,99€

ZARA: Το απόλυτο εμπριμέ φόρεμα που θα φορέσεις σίγουρα την άνοιξη! Φαίνεται πολύ ακριβό αλλά έχει την πιο χαμηλή τιμή!

TAGS