Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το απόλυτο εμπριμέ φόρεμα που θα φορέσεις σίγουρα την άνοιξη! Φαίνεται πολύ ακριβό αλλά έχει την πιο χαμηλή τιμή!

Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν το θέλει!

26 Φεβρουαρίου 2020 08:15
ZARA: Το απόλυτο εμπριμέ φόρεμα που θα φορέσεις σίγουρα την άνοιξη! Φαίνεται πολύ ακριβό αλλά έχει την πιο χαμηλή τιμή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα ZARA το απόλυτο εμπριμέ φόρεμα που θα φορέσεις σίγουρα την άνοιξη! Δείχνει πολύ ακριβό αλλά έχει την πιο χαμηλή τιμή!

Το εμπριμέ φόρεμα από ότι φαίνεται έρχεται δυναμικά την άνοιξη και θα γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια. Είναι ένα print που σίγουρα είναι σικάτο και διαχρονικό!

Η ομάδα του Athensmagaizne.gr προτείνει πάντα τα καλύτερα και must have κομμάτια της σεζόν στις καλύτερες τιμές, όπως ήταν και το φλοράλ παντελόνι που θα χαρείς επίσης την άνοιξη και καλοκαίρι.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα εντυπωσιακό φόρεμα ,αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου.

Αυτό το φόρεμα από τα ZARA, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις ύφος και στιλ!

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν δοκίμασέ το σε κάποιο από τα καταστήματα ZARA! και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε!

Μια μικρή περιγραφή:

Κοντό φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Λάστιχο στη μέση. Κλείσιμο μπροστά με κουμπί με κόσμημα.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 2682/198

Ουρές στα ZARA για τη νέα κολεξιόν - Βρήκαμε το τοπ cropped μπλουζάκι με μόλις 7,95 ευρώ

Η νέα κολεξιόν του ZARA είναι εδώ, και τα κομμάτια της είναι βγαλμένα από παραμύθι. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο οικονομικό και μοδάτο τοπ cropped, που θα φορέσετε τους επόμενους μήνες! Κοστίζει μόλις 7,95 ευρώ.

Αυτό το τοπ είναι είναι ότι ψάχνατε για την ανοιξιάτικη σεζόν. Μπορεί να φορεθεί εύκολα με ένα παντελόνι ή μια ψηλόμεση φούστα, Μάλιστα, επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε, εξίσου από τα zara.

Πρόκειται για ένα ροζ μπεζ τοπ με ίσιο ντεκολτέ και τιράντες. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ενώ μάλιστα θα το φορέσετε όλο το καλοκαίρι. Για να το αγοράσετε, μπείτε εδώ.

ΤΟΠ CROPPED ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ
7,95 EUR
ΡΟΖ ΜΠΕΖ - 4174/022

Πανικός στα ZARA με αυτή την τσάντα σακίδιο - Κοστίζει μόνο 9.99€

Μιας και οι εκπτώσεις φτάνουν στο τέλος τους, είπαμε να σας παρουσιάσουμε μια ακόμη σούπερ προσφορά από τα ZARA. Βρήκαμε, λοιπόν, μια τσάντα σακίδιο που σίγουρα πρέπει να αγοράσετε, καθώς κοστίζει μόνο 9.99€.

Κοιτάζοντας το site με τα προϊόντα και συγκεκριμένα την κατηγορία "Special Prices", "πέσαμε" πάνω σε αυτή την τσάντα σακίδιο, που εκτός από πάμφθηνη είναι και ευρύχωρη, οπότε σίγουρα θα σας βολέψει.

Πρόκειται για Μαύρο σακίδιο με καπάκι και μπροστινή τσέπη. Λεπτομέρεια γαζιά στην τσέπη, στα λουριά και στις θηλιές. Χειρολαβή. Ρυθμιζόμενα λουριά ώμου. Κλείνει με σούρα και μαγνητικό κούμπωμα. Η αρχική της τιμή ήταν 19,95€.

Επειδή ξέρουμε ότι όλες οι γυναίκες έχουν αδυναμία στις τσάντες, δείτε εδώ μια σούπερ προσφορά για τσαντάκι χιαστί από την KEM.

 

Ροή ειδήσεων

Share