Σούσουρου με την Ναταλία Γερμανού: «Της χρωστάω ότι έμαθα καλύτερα...» - Χαμός με τις αποκαλύψεις του Πέτρου Ίμβριου (Video)

Όλα όσα είπε για την πρώην του σύζυγο

Στην εκπομπή Ηappy Day μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος. Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του, τη Ναταλία Γερμανού. Επίσης, σε ένα ξέσπασμα προχώρησε η Ναταλία Γερμανού για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Expand player

Ο ίδιος ξεκίνησε με μια αποκάλυψη: «Ναι, μου είχε προταθεί πέρσι να πάω στο προηγούμενο Survivor. Δεν μπορώ να διανοηθώ να πάω σε ένα νησί και να πεινάω ή να ξεκατινιάζομαι με τα άλλα παιδιά εκεί. Δεν είναι ούτε του στυλ, ούτε του χαρακτήρα μου».

«Τη βλέπω τη Ναταλία στην εκπομπή»

Και ο Πέτρος Ίμβριος συνέχισε: «Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την παρουσίαση ή με κάποιο τηλεπαιχνίδι».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τη Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος τόνισε: «Τη βλέπω τη Ναταλία στην εκπομπή. Μου αρέσει ό,τι και να πει. Ένα πράγμα που δεν έχω πει είναι ότι τη γνώρισα πολύ νωρίς στη ζωή μου, ήμασταν 28-30 ετών, και της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά. Χειρίζεται τον λόγο καταπληκτικά κατά την άποψή μου».

«Βόμβα» από Ναταλία Γερμανού: «Κουράστηκα, αποφάσισα να σταματήσω...»

Με μια ανακοίνωση ξεκίνησε την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές του «Καλύτερα δεν γίνεται», στη συνέχεια θέλησε να αποκαλύψει ότι κουράστηκε και αποφάσισε να σταματήσει.

Άκρως χιουμοριστική εξομολογήθηκε πως σήμερα δεν είναι η ημέρα της και δεν θα ήθελε ιδανικά να δούλευε, γεγονός που άφησε να το καταλάβουν και όλοι οι συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη μητέρα της Ναταλίας Γερμανού.

Δείτε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα του Alpha

Αφού λοιπόν ξεκίνησε η ζωντανή εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού, καλωσορίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, είπε με χιούμορ: «Σήμερα είναι μια από τις μέρες που έρχομαι εδώ για την εκπομπή, με ετοιμάζουν και μετά από λίγο κοιτιέμαι στον καθρέπτη και λέω πώς είμαι έτσι; Τι λάθος έχει συμβεί;»

Και η εξομολόγηση δεν σταμάτησε εκεί: «Κατεβαίνω κάτω, μας βάζουν τα καλώδια όλα… Κοιτάω πέρα δώθε και κάτι που φταίει. Γιατί αυτή η κάμερα είναι έτσι; Γιατί όλο αυτό πάει λάθος; Με ρωτάνε και λέω λοιπόν: ‘Δεν είναι κάτι, είναι μια από αυτές τις μέρες, που απλά δεν θέλω να κάνω τηλεόραση’. Ναι λοιπόν κουράστηκα και αποφάσισα να τη σταματήσω».

Δείτε το βίντεο

Φυσικά επρόκειτο περί χιουμοριστικού σχολίου, αφού η Ναταλία Γερμανού πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Alpha, προκειμένου να συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σαββατοκύριακο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τα είπε «έξω απ' τα δόντια» για τον Γιάννη Μπέζο η Ναταλία Γερμανού: «Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος...»

Καταπέλτης η Ναταλία Γερμανού: «Με έβρισε ο Λαζόπουλος και μου είπε...» (Video)