Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Η άγνωστη μητέρα της Ναταλίας Γερμανού - Με τι ασχολείται η Εριέττα Μαυρουδή (photos)

Ο λόγος που είχαν τεταμένες σχέσεις

5 Φεβρουαρίου 2023 19:00
Η άγνωστη μητέρα της Ναταλίας Γερμανού - Με τι ασχολείται η Εριέττα Μαυρουδή (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1965. Είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή. Με την ευκαιρία δείτε τους 13 διάσημους Έλληνες με τους οποίους είχε σχέση η παρουσιάστρια.

Σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σχεδόν δύο ετών από την γέννησή της, οι γονείς της αποφασίζουν να λύσουν τον γάμο τους και από τότε, το μεγάλωμα της Ναταλίας αναλαμβάνει η μητέρα του Φρέντυ και γιαγιά της Ναταλίας, Ελένη, μέχρι και την ηλικία των 18 ετών που η Ναταλία Γερμανού ενηλικιώθηκε.

Η μητέρα της, Εριέττα, δούλεψε, σύμφωνα με παλαιότερο αφιέρωμα του «Βήματος», ως κειμενογράφος στη διαφημιστική εταιρεία Ergon, μετά πήγε στην BBDO και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας φτάνοντας, την εποχή της δημοσίευσης του άρθρου (2008), στη θέση της αντιπροέδρου.

Εριέττα Μαυρουδή

Ναταλία Γερμανού: Ο λόγος που είχε τεταμένες σχέσεις με τη μητέρα της, Εριέττα Μαυρουδή

Η Ναταλία Γερμανού, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έζησε αρκετά τους πολυάσχολους γονείς της, εκφράζοντας τα παράπονά της σε μια παλιότερη συνέντευξη της στο Hello: «Μεγάλωσα με την γιαγιά μου, την μητέρα του μπαμπά μου. Παρατηρούσα όμως ότι κι άλλα παιδιά που είχαν χωρίσει οι γονείς τους μεγάλωναν με την μαμά τους ή με τον μπαμπά τους. Κάποια στιγμή στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού αναρωτήθηκα γιατί συμβαίνει αυτό και το είπα ανοιχτά στους δικούς μου. Στην αρχή τα μάσησαν, μετά από την επιμονή μου κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με ένα ζόρικο παιδί».

Εριέττα Μαυρουδή και Ναταλία Γερμανού

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Τότε λοιπόν μου είπαν ότι δούλευαν και οι δύο πολλές ώρες και δεν μπορούσαν να αφοσιωθούν σε εμένα. Μου είπαν ότι είχαν τις δουλειές τους και ότι η γιαγιά μου προθυμοποιήθηκε και ζήτησε να με μεγαλώσει για να μου δώσει όλη την αγάπη που μου άξιζε. Σε εκείνη την ηλικία, ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη, με μια αλήθεια. Ότι δεν ήμουν εγώ η προτεραιότητα τους. Σκληρό, αλλά όχι απαραίτητα καταστροφικό. Προτεραιότητα τους ήταν η δουλειά τους. Και της μαμάς και του μπαμπά και με αυτή την πραγματικότητα έπρεπε να πορευτώ σε όλη μου τη ζωή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share