Όλοι κοίταζαν τον Βασίλη Μπισμπίκη: Ξεσάλωσε στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή ο ηθοποιός

Δε θα μπορούσε να λείπει!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως ήθελε να... το ρίξει έξω και το έκανε στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή χθες (25/11) το βράδυ, όντας στο πλευρό της στο σχήμα, που κάνει με τις Melisses στο «Έναστρον».

Expand player

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης φροντίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να βρίσκεται στα παρασκήνια του J2US όπου η αγαπημένη του βρίσκεται στη θέση της κριτικής επιτροπής.

Η Δέσποινα Βανδή, «μάγεψε» με τις διαχρονικές επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της και τις δυνατές ερμηνείες της, κεντρίζοντας παράλληλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή και λαμπερή σκηνική της παρουσία.

Μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, που πρόσφατα αποκαλύφθηκε για τα δύσκολα χρόνια του, ήταν και ο καλός φίλος του ζευγαριού, Μανώλης Κονταρός. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον καλλιτέχνη αρκετά χαλαρό και ευδιάθετο.

Απολογία προς Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: «Ήταν λάθος μου» - Η απολογία της Ηλιάνας Μαυρομάτη

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η συμπρωταγωνίστρια του Βασίλη Μπισμπίκη, Ηλιάνα Μαυρομάτη, στη νέα σειρά του ALPHA, "Αυτή η νύχτα μένει" απάντησε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πως αισθάνεται για τις ερωτικές στιγμές με τον ηθοποιό στην εν λόγω σειρά.

Λίγες ημέρες μετά, σε νέα της συνέντευξη, θέλησε να απολογηθεί για την συγκεκριμένη απάντησή της και να δηλώσει πόσο άσχημα αισθάνθηκε για τα όσα γράφτηκαν στη συνέχεια αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Η απολογία της Ηλιάνας

«Έκανα λάθος που απάντησα στην συγκεκριμένη ερώτηση. Ήταν μια άκομψη ερώτηση και για τον Βασίλη και για την σύντροφό του. Πολύ συχνά οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να κάνουν άκομψες ερωτήσεις για να βγάζουν τίτλους, κάτι που αποδείχθηκε κι από αυτό που έζησα. Παρ' όλα αυτά ήταν μάθημα για εμένα, σε κάποιες ερωτήσει δεν πρέπει να απαντάς.

Νομίζω ότι δεν θα με ρωτούσε κάνεις τίποτα αν ο πρωταγωνιστής μου είχε προσωπική ζωή εκτός δημοσιότητας.

Κατάλαβα τις δυσκoλίες που περνούν και οι ίδιοι με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα media. Από πλευράς μου λόγω απειρίας και κάπως αυτόματα μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω και ήταν λάθος μου, θα μάθω σιγά σιγά».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το έλεγε πριν καν χωρίσει ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τη σχέση μου ευτυχισμένη...»

"Εγκεφαλικό" o Μπισμπίκης - Η Δέσποινα Βανδή "χτίζει σώμα" με τον σύντροφο της κόρης της, Αλέξανδρο