Διαζύγιο για Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρο Δημητρίου; Η αποκάλυψη μετά τις φήμες

Έδωσαν την απάντησή τους... με τρόπο

Στο επίκεντρο της showbiz έχουν βρεθεί τελευταία η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, με τις φήμες να κάνουν λόγο εδώ και αρκετό καιρό για κρίση στο γάμο τους και την ύπαρξη ενός πιθανού διαζυγίου.

Expand player

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Αντώνης Ρέμος έδωσαν μια μαγική συναυλία χθες το βράδυ στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Στο πλευρό της ερμηνεύτριας βρέθηκε και ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου παρά τις φήμες περί χωρισμού που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να περνάει σοβαρή κρίση στον γάμο του, ωστόσο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου το βράδυ της Δευτέρας έβαλαν οριστικό τέλος σε όσα λέγονται και γράφονται.

Ο καταξιωμένος ποινικολόγος έδωσε το παρών στη συναυλία της συζύγου του, ενώ η κάμερα του «Mega Καλημέρα» τους απαθανάτισε μαζί στα παρασκήνια.

Σούσουρο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρώην σύντροφός της έπαιζε στις «Οικογενειακές ιστορίες» (photos)

Μπορεί πλέον η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, ωστόσο πριν ντυθεί νύφη ζούσε τον έρωτα στο πλευρό γνωστού ηθοποιού.

Η γνωστή τραγουδίστρια γνώρισε τον ηθοποιό το 2015 μέσα από κοινή παρέα και οι δυο τους δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι.

Ο λόγος για τον ηθοποιό-μοντέλο Γιάννη Αθητάκη, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2018, με τον ηθοποιό να δηλώνει για τη σχέση τους: «Η σχέση μου μαζί της έκανε τον κύκλο της και τελείωσε».

Ωστόσο πολύ πριν μπει για τα καλά στη showbiz, ο Γιάννης Αθητάκης είχε κάνει ένα πέρασμα από τις «Οικογενειακές ιστορίες».

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της

Δύσκολες στιγμές για την Ελεονώρα Ζουγανέλη: Χωρισμός 2 χρόνια μετά τον γάμο της!