Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της

Δεν είναι μόνο από την Μύκονο!

28 Αυγούστου 2022 10:47
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες καθώς έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αφού μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν να ακούν τις επιτυχίες της. Παράλληλα, η τραγουδίστρια «έσπασε» τη σιωπή της μετά τις φήμες χωρισμού με τον Σπύρο Δημητρίου.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή καθώς θέλει να απασχολεί το κοινό της μόνο για τα επαγγελματικά της. Μάλιστα, αυτό που γνωρίζουν λίγοι είναι η αληθινή καταγωγή της.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της

Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1983, με καταγωγή από τη Νάξο και τη Μύκονο. Είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια.

Καταγωγή  Ελεονώρας Ζουγανέλη

Το 2004 έκανε πρώτο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο του τραγουδιού με τη συμμετοχή της στη Δεύτερη Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου, όπου και διακρίθηκε. Στο πλαίσιο του ίδιου διαγωνισμού, συμμετείχε στον δίσκο "Δεύτερη Ακρόασης της Μικρής Άρκτου" με τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Τσίρκα, Μαρίας Πολυδούρη και Μιλτιάδη Σελητσανιώτη.

Σούσουρο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρώην σύντροφός της έπαιζε στις «Οικογενειακές ιστορίες»

Μπορεί πλέον η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, ωστόσο πριν ντυθεί νύφη ζούσε τον έρωτα στο πλευρό γνωστού ηθοποιού.

Η γνωστή τραγουδίστρια γνώρισε τον ηθοποιό το 2015 μέσα από κοινή παρέα και οι δυο τους δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι.

Δείτε επίσης: «Φροντίζω να μην το βλέπετε...» - Αποκάλυψη της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τη σχέση με τον Σπύρο Δημητρίου

Ο λόγος για τον ηθοποιό-μοντέλο Γιάννη Αθητάκη, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Αθητάκης

Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2018, με τον ηθοποιό να δηλώνει για τη σχέση τους: «Η σχέση μου μαζί της έκανε τον κύκλο της και τελείωσε».

Ωστόσο πολύ πριν μπει για τα καλά στη showbiz, ο Γιάννης Αθητάκης είχε κάνει ένα πέρασμα από τις «Οικογενειακές ιστορίες».

Δείτε φωτογραφίες:

Γιάννης Αθητάκης ηθοποιός οικογενειακές ιστορίες

Γιάννης Αθητάκης οικογενειακές ιστορίες

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share