Ξεσπάθωσε ο Βαγγέλης Περρής: Άγριο κράξιμο σε Ουγγαρέζο και Μαλέσκου - Τι είπε για Σκορδά και Λιάγκα (Video)

Έριξε τα «καρφιά» του

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για το μέλλον της εκπομπής «Το Πρωινό», και μίλησε σχετικά με το αν θα υπάρξει τηλεοπτικό διαζύγιο ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

Expand player

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις Βαγγέλη Περρή για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τον είχαμε βάλει στο...» (Video)

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας λείπει από “Το Πρωινό”, εμείς δεν του λείπουμε. Είμαι σίγουρος ότι ήδη δε μου μιλάει. Έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, νιώθει ότι είναι συμπαρουσιαστής και αυτό τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο», είπε ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής.

Συνεχίζοντας τον σχολιασμό τηλεοπτικών προσώπων ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και στο Νίκο Μουτσινά.

«Θα ήθελα να με έχει διαψεύσει η Ιωάννα Μαλέσκου. Δυστυχώς με επιβεβαίωσε. Δεν ήταν δύσκολο να προβλέψεις αυτό που συνέβη. Τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ της», είπε, και πρόσθεσε αναφορικά με το Νίκο Μουτσινά ότι «Είναι δύσκολο να προσπαθεί να κάνεις σε καθημερινή βάση σάτιρα. Νομίζω ότι ο Νίκος Μουτσινάς αντιμετώπισε αυτή τη δυσκολία για μεγάλο διάστημα».

Σχετικά με το επερχόμενο «Love Island» που – καθώς φαίνεται – θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε ότι «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νομίζω ότι είναι σίγουρα στην παρουσίαση του “Love Island”. Αυτές τις εκπομπές τις βλέπουμε στο εξωτερικό, εμείς είμαστε πιο επιφυλακτικοί ως τηλεθεατές. Αμφισβητώ το κατά πόσο θα προχωρήσει τηλεοπτικά το project αυτό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πάρα πολύ καλή, νομίζω ότι το συγκεκριμένο concept συγκρούεται με τον πολιτισμό της».

Απαντώντας, τέλος, στις φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα να τραβούν του χρόνου ξεχωριστούς τηλεοπτικούς δρόμους, ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι «Νομίζω ότι αυτό αφορά σε εκείνους και στο κανάλι, το κανάλι θα κάνει την επιλογή, και φαντάζομαι ότι θα μετρήσει η απόδοση στα νούμερα της εκπομπής φέτος. Δεν ξέρω αν είναι στις προτεραιότητές μου να συνεχίσω στην πρωινή ζώνη. Σε περίπτωση που χώριζαν τηλεοπτικά Γιώργος και Φαίη δε θα επέλεγα κανέναν, παρόλο που έχω πολύ καλή σχέση και με τους δύο».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άντζελα Δημητρίου: Στα «μανταλάκια» η ζωή της με τον Γιώργο Τρούπη: «Με εκμεταλλεύτηκε - Το μόνο που με στενοχωρεί είναι...»

«Τρέχει» να ξεφύγει η Άντζελα Δημητρίου: «Οι άντρες είστε ανώμαλοι στο μυαλό»