Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άντζελα Δημητρίου: Στα «μανταλάκια» η ζωή της με τον Γιώργο Τρούπη: «Με εκμεταλλεύτηκε - Το μόνο που με στενοχωρεί είναι...»

Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό τους;

13 Μαΐου 2022 10:06
Άντζελα Δημητρίου: Στα «μανταλάκια» η ζωή της με τον Γιώργο Τρούπη: «Με εκμεταλλεύτηκε - Το μόνο που με στενοχωρεί είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τρούπης παντρεύτηκαν πριν από 20 χρόνια, όμως ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να πάρει ο καθένας τον «δρόμο» του.

Δείτε επίσης: «Μιλάμε για ξύλο...» - Η άγνωστη τραγωδία στο γάμο της Άντζελας Δημητρίου

Μετά από αρκετά χρόνια ένιωσαν τη φλόγα του έρωτά τους να αναζωπυρώνει και πάλι και πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι ούτε αυτή τη φορά δεν κατάφερε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί, αφού υπήρχαν αρκετές διαφωνίες και προβλήματα που δεν μπόρεσαν να λύσουν.

Η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού και ο επιχειρηματίας πήραν για δεύτερη φορά διαζύγιο και τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

δημητρίου τρούπης

Ο λόγος του χωρισμού τους

«Υπήρξε τρίτο πρόσωπο, και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που χωρίσαμε με την Άντζελα. Είχε συμβεί από τη δική μου πλευρά, το έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγνώμη γι αυτό. Η Άντζελα είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μου. Φυσικά όμως δεν θα είχα πρόβλημα να δουλέψω μαζί της» είχε δηλώσει ο επιχειρηματίας στην εκπομπή «TvWeekEnd»

Το παράπονο της Άντζελας Δημητρίου

Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Εγώ» και αποκάλυψε ότι ήταν λάθος η απόφασή της και εξήγησε τους λόγους. «Σου έλειπε ο γάμος; Έπρεπε να παντρευτείς άλλη μία φορά; Γιατί; Για να κάνεις κι άλλο παιδί; Όχι. Για να έχεις ένα σύντροφο; Καλύτερα να τον είχες έτσι». Τον δοκίμασα το γάμο μία φορά. Ήταν αποτυχία. Λένε πως αν δώσεις θάρρος στο χωριάτη, σου ανεβαίνει στο κρεβάτι. Αλλιώς περίμενα ότι θα ήταν η ζωή μου μετά το γάμο και αλλιώς τα βρήκα. Έκανα όμως υπομονή, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι βαλλόμασταν από το πρωί έως το βράδυ από τα κανάλια. Δεν μπορούσα να πω την επόμενη ημέρα «Χωρίζω. Πάρε δρόμο».

Ακόμα και όταν πήγαινα ντυμένη νύφη στην εκκλησία, έλεγα στον κουμπάρο «Πάμε να φύγουμε; Νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά». Αυτός βιαζόταν. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι το γιατί μια ζωή να είμαι εγώ το θύμα. Με εκμεταλλεύτηκε. Θα μου πεις: «Είσαι χαζή; Είναι δυνατόν εσένα, μία τόσο ώριμη, δυναμική γυναίκα, να σε κάνει ένας άντρας ό,τι γουστάρει;» Καμιά φορά έχουμε τις αδυναμίες μας ή παριστάνουμε ότι δεν βλέπουμε πράγματα κάνοντας υπομονή. Αυτό όμως είναι μαζοχισμός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share