Σοκαρισμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Έπεσε θύμα...

Τι συνέβη;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπεσε θύμα φάρσας την Πρωταπριλιά, καθώς όπως είθισται την συγκεκριμένη μέρα οι πλάκες έχουν την τιμητική τους.

Expand player

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ετοιμαζόταν να βγει στη σκηνή όταν ένα απρόσμενο γεγονός διέκοψε την ροή της βραδιάς. Τι ήταν αυτό;;

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος...

Την ώρα λοιπόν που ήταν έτοιμος ο Αργυρός να εμφανιστεί στη σκηνή, όταν άνοιξαν οι πύλες εμφανίστηκε ο… Φάνης Λαμπρόπουλος. Ο γνωστός κωμικός ξεκίνησε να τραγουδάει το «Τελικά σε θέλω». Η φάρσα του Φάνη Λαμπρόπουλου διασκέδασε τόσο το κοινό όσο και τον ίδιο τον τραγουδιστή, προκαλώντας στιγμές γέλιου.

Δείτε το βίντεο

Καμία Φωτοπούλου; Αυτή είχε πάρει τα «μυαλά» του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν το έμαθε ποτέ κανείς (photos)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας γοητευτικός άντρας, ετών 34, και θεωρείται φυσικά ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες αυτής της πόλης. Ο γνωστός τραγουδιστής, έχει σίγουρα την "ταμπέλα" του καλού παιδιού ενώ η συμπεριφορά του ως προς τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του είναι άψογη αφού ποτέ δεν τις εξέθεσε.

Ο καλλιτέχνης, που έχει κάνει ήδη μία σπουδαία καριέρα παρά το νεαρό της ηλικίας του, σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει γενικά για τον έρωτα, ενώ έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει σχέσεις με αρκετές γνωστές γυναίκες χωρίς ποτέ όμως να πει ονόματα. Για την μοναδική -ίσως- γυναίκα που έχει μιλήσει ανοιχτά, είναι για την Ράνια Κωστάκη με την οποία ήταν μαζί για επτά χρόνια.

«Ναι, ήμασταν μαζί πριν από 7 χρόνια. Είναι πολύ ταλαντούχα στη δουλειά της, την εκτιμώ και έχουμε ακόμα καλές σχέσεις. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει ποτέ. Όσο για την καλή επαφή, αυτή εξαρτάται από το τέλος που δίνεις σε μια σχέση», είχε δηλώσει παλαιότερα.

Ποια όμως του είχε κλέψει την καρδιά και δεν είχε βγει ποτέ στα φώτα της δημοσιότητας;

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά, την ηθοποιό-χορογράφο που είχε συμμετάσχει στο DWTS κι έπειτα στο Μπρούσκο.

Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τον φημολογούμενο έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού με την όμορφη Αναστασία Δρακά, πίσω στο 2015. Κανείς από τους δύο όμως δεν επιβεβαίωσε ποτέ (αλλά ούτε και διέψευσε) την ύπαρξη σχέσης.

Η ίδια είχε δηλώσει πριν κάποια χρόνια στο περιοδικό YOU και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο:

Κατά καιρούς σου χρεώνουν διάφορες σχέσεις. Όπως για παράδειγμα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό κ.α.

Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να σου χρεώνουν όμορφους ανθρώπους;

Είχατε σχέση ή όχι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι σχετικά με αυτό το θέμα. Είναι κάτι που αφορά εμένα και θα μου επιτρέψεις να το κρατήσω για μένα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτός είναι ο τρίδυμος αδελφός του - Είναι ακόμα πιο κούκλος!

Φτυστός ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτός είναι ο πατέρας του τραγουδιστή - Τι δουλειά κάνει