Πραγματικό παλάτι: Το τεράστιων διαστάσεων σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο με την επιβλητική εξωτερική όψη

Έχτισε το δικό της παράδεισο στο νησί

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει εδώ και αρκετά χρόνια φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας, με την ίδια να διαλέγει την Πάρο για τη συνέχεια της ζωής της, όπου έχει «στρώσει» μια διαφορετική καθημερινότητα.

Expand player

Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει, πια, μια άλλη ζωή, ασχολούμενη με διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, είτε μόνη της είτε με το γιο της, Μιχαήλ Άγγελο, κάτι που της έδωσε τη δυνατότητα, μαζί με τα προηγούμενα επιτυχημένα χρόνια ως ηθοποιού, να χτίσει ένα πραγματικό παλάτι.

Το υπέροχο σπίτι... στα λευκά

Το σπίτι της στην Πάρο με θέα το Αιγαίο πέλαγος, είναι πραγματικά υπέροχο, με την Αλιμπέρτη να μη μας το εμφανίζει συχνά, αλλά όταν το κάνει να δείχνει, ότι είναι αρκετά επιβλητικό και καθένας θα επιθυμούσε να το έχει στην κατοχή του, για μια ήρεμη ζωή.

Όταν η κακοκαιρία «Ελπίδα» είχε περάσει και από το Αιγαίο, «ντύνοντας» στα λευκά την Πάρο, με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα, για την οποία αποκαλύφθηκε και μια κρυφή σχέση, να δημοσιοποιεί φωτογραφία από το χιονισμένο σπίτι της και να κερδίζει τα εγκωμιαστικά σχόλια των ακολούθων της.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

16 χρόνια πριν: Η σπάνια φωτογραφία της Σοφίας Αλιμπέρτη με τα δύο παιδιά της

Χαμός με τη Σοφία Αλιμπέρτη: Κρυφός γάμος για την ηθοποιό μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Πάριο;