Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

16 χρόνια πριν: Η σπάνια φωτογραφία της Σοφίας Αλιμπέρτη με τα δύο παιδιά της

Σήμερα είναι επιτυχημένοι στον καλλιτεχνικό χώρο

18 Μαρτίου 2022 14:57
16 χρόνια πριν: Η σπάνια φωτογραφία της Σοφίας Αλιμπέρτη με τα δύο παιδιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη πέρασε 12 χρόνια έγγαμου βίου με τον Γιάννη Πάριο, έχοντας δύο παιδιά από αυτόν, με αμφότερους να διακρίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο μεγαλύτερος γιος της, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης παρουσίασε πρόσφατα την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας, ενώ ο μικρότερος γιος, Νικόλας, κατά κόσμον Good Job Nicky ασχολείται με τη μουσική, γνωρίζοντας επιτυχία, με τα ευχάριστα νέα επίσης να έρχονται για τον πρώτο.

Παρά το διαζύγιο, η οικογένεια έχει τις καλύτερες σχέσεις, ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Νικόλας είναι κολλητοί.

Το σπάνιο ντοκουμέντο με τους δύο γιους της

Στο φωτογραφικό ανθολόγιο που κρατά στο Instagram, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη ανάρτησε μια φωτογραφία από το 2006, όταν η Σοφία Αλιμπέρτη είχε φωτογραφηθεί με τους δυο γιους της για το εορταστικό τεύχος περιοδικού, και την παρέθεσε δίπλα με μια πρόσφατη φωτογραφία των τριών τους.

«Το 2006 η Σοφία Αλιμπέρτη είχε φωτογραφηθεί για εορταστικό τεύχος του περιοδικού Life&Style με τους δυο γιούς που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Πάριο, Μιχαήλ-Άγγελο και Νικόλα σε ένα λαμπερό φόντο. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα η λάμψη ακολουθεί την οικογένεια με τον Νικόλα να διαπρέπει στη μουσική ως Good Job Nicky ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος μόλις παρουσίασε την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας. «Ήθελα πολύ να μεγαλώσω άνδρες. Ως γυναίκα ταλαιπωρημένη από κάποιον άνδρα, που δεν μεγάλωσε όπως έπρεπε, αποφάσισα ότι τα παιδιά μου δεν θα γίνουν έτσι. Ο στίχος που με εκφράζει όλα αυτά τα χρόνια είναι “σιγανά και ταπεινά πατώ στη γη”. Αυτό ήθελα να περάσω στα παιδιά μου και τώρα ξέρω ότι το πέτυχα. Και να πεθάνω αύριο, ξέρω ότι έχω κάνει καλή δουλειά με τα παιδιά μου» είπε η Σοφία Αλιμπέρτη στους δημοσιογράφους στα εγκαίνια της έκθεσης του γιου της πριν μερικές μέρες», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share