Εσύ έχεις δει την Αννίτα Πάνια μικρή; Πάθαμε πλάκα!

Μια κούκλα!

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε την Αννίτα Πάνια μικρή! Εσύ την έχεις δει;

Expand player

Την Αννίτα Πάνια τη γνωρίσαμε κατάξανθη, εξωστρεφή και πολύ… μαγκάκι. Ήταν, όμως, πάντα έτσι; Προφανέστατα όχι. Με την ευκαιρία διαβάστε: Κούκλος: Τον Γιώργο Ταμπάκη από την Αννίτα Πάνια σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η ίδια!

Έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με το ίδιο χτένισμα, το ίδιο χρώμα μαλλιών και το ίδιο, απαράλλακτο στυλ. Γι’ αυτό και βλέποντας πως ήταν μικρή, δύσκολα θα πίστευε πως επρόκειτο για τον ίδιο άνθρωπο.

Δείτε την:

Παλάτι: Το καμαρίνι της Αννίτας Πάνια θα το ζήλευε και η... Βασίλισσα Ελισάβετ!

Σε παλαιότερο κλείσιμο εκπομπής της Αννίτας Πάνια ετοίμασαν ένα αφιερωματικό βίντεο, το οποίο περιλάμβανε και πλάνα από την ίδια, την ώρα που ετοιμάζεται στο καμαρίνι της.

Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά τον προσωπικό χώρο της παρουσιάστριας. Οπως είδαμε, πρόκειται για έναν εξαιρετικά απλό χώρο, με πολλά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς ωστόσο να κοσμούν τον καθρέφτη, όπου η παρουσιάστρια ετοιμάζεται.

Δείτε το καμαρίνι στο βίντεο που ακολουθεί:

Κούκλος: Δείτε τον γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα!

Έχετε δει τον γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα; Είναι κουκλάκι!

Ο μικρός ανεβαίνει πάνω στα ντραμς και παίζει σαν επαγγελματίας… Στην περίπτωση του μικρού Ανδρέα το DNA λειτούργησε από νωρίς. Η Σοφία Καρβέλα ανεβάζει συχνά – πυκνά φωτογραφίες του αδερφού της στo Instagram.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Τι κοινό μπορεί να έχουν η Ναταλία Γερμανού, Ρούλα Κορομηλά και Αννίτα Πάνια;

Μπορεί να έχουν πολλά χρόνια διαφορά, έχουν, όμως, τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον… Η Σοφία δεν αφήνει τον Ανδρέα – όταν είναι στην Ελλάδα – από την αγκαλιά της!

Δείτε τις φωτογραφίες του Ανδρέα Καρβέλα:

Αννίτα Πάνια: "Το παιδάκι μου φρικάρει με..." Για πρώτη φορά αποκαλύπτει!

Μια αποκάλυψη για τον γιο της έκανε η Αννίτα Πάνια η οποία επιστρέφει μέσα από το Open tv.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο "Ευτυχείτε" για τα επαγγελματικά της, αλλά και για τη σχέση της με την Άννα Βίσση, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στον γιο της.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν την ενοχλούν οι παπαρατσικές φωτογραφίες που είναι με τον γιος της, η παρουσιάστρια απάντησε "Το παιδάκι μου φρικάρει με το μωσαϊκό, δεν είναι ωραίο το μωσαϊκό! Στο σημείο δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε...

Νίκος Καρβέλας: Αυτή η γυναίκα του "πήρε" το μυαλό μετά την Αννίτα Πάνια!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!