Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νίκος Καρβέλας: Αυτή η γυναίκα του "πήρε" το μυαλό μετά την Αννίτα Πάνια!

Τρία χρόνια μετά είναι ξανά ερωτευμένος με καστανή καλλονή!

17 Οκτωβρίου 2019 09:42
Νίκος Καρβέλας: Αυτή η γυναίκα του

Αυτή είναι η γυναίκα που πήρε το μυαλό του Νίκου Καρβέλα μετά το διαζύγιο από την Αννίτα Πάνια και την απόκτηση του γιου τους, Ανδρέα.

Τρία χρόνια μετά το τέλος της σχέσης του με την παρουσιάστρια - με την οποία κρατάει άψογες σχέσεις - είναι η πρώτη γυναίκα που εμφανίζει δημόσια. Με την ευκαιρία διαβάστε: Νίκος Καρβέλας: Η δυνατή ιστορία του τραγουδιού Ελένη που γράφτηκε σε λιγότερο από μία ώρα!

Όπως φαίνεται, ο Νίκος Καρβέλας έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια της καστανής γοητευτικής νέας συντρόφου του.

Οι φωτογράφοι, "τσάκωσαν" για πρώτη φορά τον στιχουργό - συνθέτη με νέα σύντροφο στο πλευρό του, κάτι που σχολίασε η ομάδα του Happy Day.

Νίκος Καρβέλας: Στη δημοσιότητα η ταυτότητά του!

Αγνώριστος είναι στην φωτογραφία ταυτότητας του ο Νίκος Καρβέλας! Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά!

Δεκαετία του ΄80. Το περιοδικό "'Ένα" ζητάει από 11 γνωστά πρόσωπα της εποχής τις αστυνομικές ταυτότητές τους. Αυτοί δέχονται και οι ταυτότητες φωτογραφίζονται και δημοσιεύονται σε άρθρο του περιοδικού με τον τίτλο: "Ταυτότητα, παρακαλώ!".

Δείτε την ταυτότητα του Νίκου Καρβέλα όπως είχε δημοσιευτεί τότε...

Με βάση την ημερομηνία γέννησης ο Νίκος Καρβέλας σήμερα είναι 68 χρονών... Απίστευτο και δεν του φαίνεται...

Νίκος Καρβέλας: Πρώην και... νυν σε μια αγκαλιά! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Ο Νίκος Καρβέλας αλλά και οι πρώην του αγκαλιά! Αννίτα Πάνια και Άννα Βίσση σε φωτογραφία ντοκουμέντο που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι τρεις τους έκαναν βόλτα στην Κηφισιά για παγωτό, και δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Κάπου εκεί, ανάμεσα στο πλήθος η Άννα Βίσση ανεβάζει μια selfie αγκαλιά με την Αννίτα Πάνια και προκαλεί χαμό! Πίσω τους μάλιστα, αχνοφαίνεται ο Νίκος Καρβέλας. Ποια Πάνια και ποια Βίσση: Οι επώνυμες γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του Νίκου Καρβέλα!

«Εμείς οι …πρώην, νυν και αεί… #friendships #family # @annita.pania#annavissi #annavissiofficial#fannatics #annavissifans#hangingout #newideas #newplans#stories #voltes #kifissia#icecreamlovers #notonadiet#lovefood #goingtobed #goodnight» έγραψε στην λεζάντα και τα likes πήραν «φωτιά»! Δείτε την:

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τον γάμο του Νίκου Καρβέλα!

Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε! Φωτογραφία ντοκουμέντο από τον γάμο του Νίκου Καρβέλα!

Θα αναρωτηθείτε ποιον γάμο, με ποια και πότε... και θα σας αποκαλύψουμε πως πρόκειται για τον γάμο του με την Άννα Βίσση πριν από αρκετά χρόνια!

Σίγουρα αυτή τη φωτογραφία δεν θα την έχετε δει καθώς εκείνη την περίοδο δεν είχε δημοσιευθεί πουθενά...

Την... αποκάλυψη από τα παλιά ανήρτησε με ένα post στον λογαριασμό της στο instagram η Άννα Βίσση όπου απεικονίζεται νύφη δίπλα στον Νίκο Καρβέλα.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 36 χρόνια και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου του 1983, ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν την κόρη τους, Σοφία!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share