Έριξε ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα σε βρασμένο νερό! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Θα θέλετε να το κάνετε!

Ένα απλό τρικ που θα σας ξετρελάνει! Απλά ρίξτε ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα σε βρασμένο νερό και δείτε τι θα συμβεί.

Πραγματικά είναι άπειρες οι τεχνικές να εντυπωσιάσεις στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Υπάρχουν πολύ έξυπνά μυστικά όπως αυτό εδώ που θα δείτε τα οποία είναι εύκολα αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν τα γνωρίζει.

Expand player

Σε αυτό το βίντεο λοιπόν ένας master της μαγειρικής αποφάσισε να ρίξει ένα κουτάκι ζαχαρούχο γάλα μέσα σε νερό που έβραζε, αυτό που προέκυψε είναι κάτι εντυπωσιακό. Προσοχή όμως να διαλέγετε γάλατα που να μην είναι επιβλαβή για την υγεία σας!

Βάζει λίγο γάλα στον κιμά και τα ανακατεύει - Μετά από λίγο έχει τα πιο νόστιμα και αφράτα μπιφτέκια!

Βάζει λίγο γάλα στον κιμά και τα ανακατεύει Μετά από λίγο έχει τα πιο νόστιμα και αφράτα μπιφτέκια!

Η συνταγές για μπιφτέκια μας έχουν λύσει τα χέρια όταν δεν ξέρουμε τι να μαγειρέψουμε πάλι και το Athensmagazine.gr σας έχει προτείνει τις καλύτερες.

Όμως για ένα λαχταριστό μπιφτέκι έχει σημασία και τα tips για το μαγείρεμα, όπως θα δείτε και παρακάτω!

Για αφράτα και ζουμερά μπιφτεκάκια

  • Για να φουσκώσουν και να γίνουν τρυφερά τα μπιφτέκια μας, προσθέτουμε στον κιμά 1 κουτ. σούπας ξίδι, 1 κουτ. σούπας λευκό κρασί, 2 κουτ. σούπας μπίρα ή 1 μικρή ντοματούλα τριμμένη χωρίς τη φλούδα της.

  • Eναλλακτικά, για να βγουν ζουμερά τα μπιφτέκια, μπορούμε να γεμίσουμε την»καρδιά» τους με 2 κουτ. γλυκού σάλτσα ντομάτας, που θα τα ενυδατώσει και θα τα νοστιμίσει. H σάλτσα ντομάτας μπορεί να αντικατασταθεί με κέτσαπ

  • Στον κιμά ταιριάζει και η λιαστή ψιλοκομμένη ντομάτα, ενώ πιο πικάντικο, μεσογειακό αποτέλεσμα θα του δώσει η ψιλοκομμένη ελιά.

  • Tο γάλα, περίπου 3 κουτ. σούπας φρέσκο ή εβαπορέ, θα κάνει τα μπιφτέκια αφράτα. Aφράτα γίνονται, επίσης, αν προσθέσουμε στη ζύμη 4-5 κουτ. σούπας κίτρινο τυρί τριμμένο ή τον χυμό από 1 πορτοκάλι ή 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ.

Τυλίγει ένα μπιφτέκι γύρω από ένα κουτάκι μπύρας και το ψήνει...Δεν φαντάζεστε αυτό που φτιάχνει!

Ίσως είναι και η πιο περίεργη συνταγή για μπιφτέκια...Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ντενεκεδένια μπιφτέκια, απλά χρησιμοποιώντας ένα κουτάκι μπύρας!

Αφού μάθαμε πώς να φτιάξουμε στο τηγάνι τα καλύτερα μπέργκερ, απλά κάνοντας μια τρύπα στην μέση του κιμά, έρχεται και αυτή η συνταγή για να μας ταράξει. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές τελικά, και είναι πολύ δημιουργικές!

Ξεχάστε για λίγο την υιγιείνη διατροφή και αφεθείτε στην γεύση των ντενεκεδένιων μπιφτεκιών με μπέικον. Ακούγεται πολύ λαχταριστό και σας διαβεβαιώνουμε ότι έτσι είναι!

Αυτό το βίντεο σας δείχνει βήμα βήμα από τον τύπο του κρέατος που θα χρησιμοποιήσετε μέχρι πολλαπλούς τρόπους γεμίσματος τους και στο τέλος πως θα τα βάζετε όλα αυτά μαζί για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γεμίζει με κιμά μία φόρμα για κέικ και αφήνει λίγο κενό στη μέση. το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Πανεύκολο μπισκοτογλυκό ψυγείου με κρέμα λεμόνι!

Βάζει στο τηγάνι βρασμένα μακαρόνια και τα ρίχνει στο τηγάνι! Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Δείτε όλες τις συνταγές στο Athensmagazine.gr