Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Γεμίζει με κιμά μία φόρμα για κέικ και αφήνει λίγο κενό στη μέση. το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Μια συνταγή που πρέπει να κάνετε!

4 Δεκεμβρίου 2019 10:15
Γεμίζει με κιμά μία φόρμα για κέικ και αφήνει λίγο κενό στη μέση. το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Γεμίζει με κιμά μία φόρμα για κέικ και αφήνει λίγο κενό στη μέση. το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

To ρολό της μαμάς είναι πάντα το καλύτερο. Ή μάλλον… ήταν! Γιατί παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια πεντανόστιμη παραλλαγή του. Απίστευτο: Έβαλε κιμά σε μια σακούλα - Το αποτέλεσμα δεν το περίμενε κανείς!

Θα χρειαστείτε:

-700 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
-Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-Μισό φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
-4 αβγά
-2 σκελίδες σκόρδο
-Αλάτι και πιπέρι
-115 γραμμάρια μπέικον
-3/4 φλιτζανιού τυρί κρέμα
-100 γραμμάρια τυρί σε φέτες Μην τα πετάτε! Αν βρείτε κάπου τέτοια σακουλάκια κρατήστε τα – Δείτε τι κάνουν

Οδηγίες:

Ανακατέψτε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το ψωμί, ένα αβγό και σκόρδο μαζί με αρκετό αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.

Βάλτε τον κιμά σε μια φόρμα για ρολό. Μετά κάντε μια τρύπα στη μέση.

Αρχικά βάλτε μέσα στην τρύπα μπέικον παντού, ακόμα και στα πλαϊνά. Μετά προσθέστε τυρί κρέμα.

Στην συνέχεια βάλτε το τυρί σε φέτες και από πάνω τα τρία αβγά.

Ψήστε το στους 180 για 60 λεπτά. Είναι έτοιμο!

Είμαστε σίγουροι ότι θα το χαρεί όλη η οικογένεια και όλοι θα θελήσουν και δεύτερο πιάτο.

Βάζει στο τηγάνι βρασμένα μακαρόνια και τα ρίχνει στο τηγάνι! Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Μια συνταγή που θα σας ξετρελάνει είναι αυτή στο παρακάτω βίντεο. Ρίξτε βρασμένα μακαρόνια στο τηγάνι και κάντε την πιο τέλεια παραλλαγή του ριγκατόνι!

Κάντε επίσης: Παίρνει μία φόρμα από κέικ και γεμίζει μακαρόνια! Παρμεζάνα και… Το αποτέλεσμα; Θα σας εντυπωσιάσει!

Τα μακαρόναι με πάνω από εκατό διαφορετικές ποικιλίες από φρέσκα και αποξηραμένα ζυμαρικά, είναι το αγαπημένο φαγητό όλων.

Η δημοφιλής για τα βίντεό της, Ντιάνα Νταλαφουέντε, μας παρουσιάζει μια παραλλαγή του κλασσικού πιάτου με ριγκατόνι. Ξεκινάει βάζοντας τα ριγκατόνι σε ένα τηγάνι. Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε!

Βάζει τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα και ρίχνει κρεμμύδι! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Προσθέστε σε μια κατσαρόλα με μακαρόνια λίγο κρεμμύδι...Μια συνταγή που αν και ακούγεται περίεργη, θα σας ξετρελάνει!

Δείτε επίσης: Ο απίστευτος λόγος που δεν πρέπει να σπάμε τα μακαρόνια όταν τα βράζουμε!

Ο παραδοσιακός τρόπος ετοιμασίας των ζυμαρικών, απαιτεί βράσιμο στη κατσαρόλα και παράλληλα η προετοιμασία της σάλτσας σε άλλο κατσαρολάκι. Με τον τρόπο στο βίντεο παρακάτω όμως, μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος, τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και φυσικά το πλύσιμο των πιάτων!

Διαβάστε παρακάτω τα συστατικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε σπαγγέτι σε μία κατσαρόλα. Το βίντεο που ακολουθεί σας δείχνει την εκτέλεση της συνταγής βήμα προς βήμα.

Θα χρειαστείτε:

200 γρ. σπαγγέτι
200 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
100 γρ. φύλλα σπανάκια
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικό, χοντροκομμένο
2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
50 γρ κεφαλογραβιέρα ή τυρί της επιλογής σας, τριμμένο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά κόψτε τα τοματίνια στη μέση και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά τσίλι. Πάρτε μια μεγάλη κατσαρόλα και τοποθετήστε στο κέντρο τα σπαγγέτι, και βάλτε και από τις δύο πλευρές το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέστε τα τοματίνια, το σπανάκι, το σκόρδο, τη πιπεριά τσίλι και προσθέστε στη κορυφή τον χοντροκομμένο βασιλικό. Προσθέστε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, και προσθέστε 600 ml νερό.

Βάλτε σε μέτρια φωτιά και αφήστε να πάρει βράση. Για al dente ζυμαρικά, μαγειρέψτε περίπου 9 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με τσιμπίδες. Για πιο βρασμένα ζυμαρικά, αφήστε τα για 10-11 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά, όταν θα έχει εξατμιστεί το περισσότερο νερό και έχει δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα. Τρίψτε το τυρί, ρίξτε επιπλέον βασιλικό και αλατοπίπερο αν επιθυμείτε.

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share