ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ

«Της ζωής μου τα τραγούδια»: Οι μελωδίες του Χρήστου Νικολόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής!

«Της ζωής μου τα τραγούδια»: Οι μελωδίες του Χρήστου Νικολόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα αφιέρωμα στο μεγαλύτερο σύγχρονο Έλληνα λαϊκό δημιουργό , τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών και βιρτουόζο στο μπουζούκι Χρήστο Νικολόπουλο, ο οποίος θα παρουσιάσει την συναρπαστική πορεία του στην ελληνική δισκογραφίαμε τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, από την πρώτη του εμφάνιση στη μουσική μέχρι τις πρόσφατες συνθέσεις του.
Το Χρήστο Νικολόπουλο τιμούν με την παρουσία τους οι φίλοι του, σπουδαίοι ερμηνευτές Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, αλλά και ο Πασχάλης Τερζής , ο οποίος εμφανίζεται για πρώτη φορά ύστερα από τρία χρόνια απουσίας.Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει η ΠέμηΖούνη.

Διατηρώντας το ήθος, την ουσία και το πάθος του λαϊκού μουσικού πολιτισμού μας, ο Χρήστος Νικολόπουλος με τη συνοδεία των εξαιρετικών συνεργατών του, ερμηνευτών και μουσικών, ξεδιπλώνει το ευρύ ρεπερτόριο του με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μία αυθεντική λαϊκή γιορτή!

Info

28 & 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ : 20:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 75€
Α ΖΩΝΗ: 55€
Β ΖΩΝΗ: 35€
Γ ΖΩΝΗ: 20€
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ/ΑΜΕΑ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 10€

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου