ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

«Οι σφαίρες έμπαιναν στο σπίτι μας…»: Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα με την εξομολόγησή της για τον Εμφύλιο πόλεμο που βίωσε στην Αλβανία

«Οι σφαίρες έμπαιναν στο σπίτι μας…»: Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα με την εξομολόγησή της για τον Εμφύλιο πόλεμο που βίωσε στην Αλβανία
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και με αφορμή το προσφυγικό ζήτημα που συζητούσαν έκανε μια συγκλονιστικά αποκάλυψη για την ίδια.

Η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μικρή στην Αλβανία όταν γινόταν Εμφύλιος Πόλεμνος στη χώρα.

Η Ελένη  θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλον τον κόσμο, μιας και η ίδια βίωσε παρόμοιες στιγμές με αυτές των προσφύγων αυτή τη στιγμή. Οι περιγραφές της είναι ανατριχιαστικές.

«…Το έχω βιώσει και εγώ αυτό. Επειδή όταν ήρθα στην Ελλάδα, ερχόμουν από έναν εμφύλιο πόλεμο στην Αλβανία και ήρθαμε κυνηγημένοι. Ήρθα εδώ σε ηλικία οχτώ ετών και θυμάμαι τα πάντα από εκείνη την εποχή…. Θυμάμαι τη μητέρα μου, να … διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εξελίξεις: Άσχημα τα νέα για την Μυρσίνη Αρναούτη. Ξανά σε καταστολή και τραχειοστομία- Σε απελπισία η μητέρα της…

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου