Survivor: “Πάρτι” στο Twitter με την κόντρα Ελευθερίου – Βέλλη: “Δεν ξέρουμε ποια είναι η χειρότερη”

Survivor: Για ακόμη μία φορά οι τηλεθεατές του Survivor παίρνουν μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης με τον τρόπου που γνωρίζουν καλύτερα και αυτός είναι με τις αναρτήσεις τους στα social media.
Σημειώνεται ότι ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης, Μιχάλης Αρναούτης, έκανε κάποιες αποκαλύψεις για το Survivor αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου.
Συγκεκριμένα οι τηλεθεατές του Survivor σχολίασαν τα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor μέσα από τα ποστ τους στο Twitter όπου κάποιοι έκαναν χιούμορ και κάποιοι άλλοι τα “έδωσαν” όλα για τους παίχτες.
Survivor: Τα απίστευτα ποστ στο Twitter
Ειδικότερα χαμός επικρατεί από το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου. Αφορμή της κόντρας τους στο Survivor 4, στάθηκε η ψήφος της τραγουδίστριας Youtuber, για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Από εκείνη λοιπόν την ημέρα έχει γίνει το έλα να δεις. Τα “καρφιά” πάνε και έρχονται και οι εντάσεις δεν έχουν τέλος, με αποτέλεσμα η Ελευθερία να έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι είναι όλοι εναντίον της.
Το Twitter λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος, έχει πάρει “φωτιά” με τα tweets να είναι χιλιάδες! Οι περισσότεροι χρήστες κράζουν την Άννα Μαρία Βέλλη, αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη για το μπούλινγκ που κάνει στον νέο παίκτη.
Ένα tweet ωστόσο που μας έκανε τράβηξε την προσοχή είναι αυτό που λέει «πως δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια είναι η πιο χειρότερη», το οποίο πήγαινε σε Βέλλη και Ελευθερίου.
Δείτε τα ποστ
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος… πετσόκοψε Άννα Μαρία και Ελευθερία – «Εσείς δεν ήσασταν φίλες;»
Και στο σημερινό συμβούλιο του Survivor οι παίκτες μόνο που… δεν πλακώθηκαν μεταξύ τους, με τον Τριαντάφυλλο για ακόμη μια φορά να παίρνει τον λόγο και να βάζει λάδι στην φωτιά.
Σε όλο το σημερινό επεισόδιο η Ελευθερία δεχόταν τρομερή επίθεση από τους συμπαίκτες της, με τον Αλέξη στην παραλία να καυγαδίζουν κυριολεκτικά δίχως αύριο, κάτι που φυσικά δημιουργήσε έντονο κλίμα και αυτό με την σειρά του συνόδευσε το αποψινό συμβούλιο.
Survivor 4: «Μπηχτές» Τριαντάφυλλου για Άννα Μαρία και Ελευθερία
Ενώ η Άννα Μαρία πέταγε τα καρφιά της στην τραγουδίστρια της παρέας, ο Τριαντάφυλλος σαν κλασικός Τριαντάφυλλος, έχοντας νωρίτερα προσφέρει… αποκαλυπτικά πλάνα, πήρε τον λόγο μόνος του και έβαλε τις δικές του φυτιλιές. Ειδικότερα, ο ίδιος αναρωτήθηκε πως γίνεται στην αρχή οι δύο γυναίκες να ήταν τόσο φίλες ενώ τώρα μόνο που δεν έχουν πιαστεί στα χέρια!
Οι Μπλε με την σειρά τους υποστήριξαν την Youtuber ενώ οι Κόκκινοι παρέμειναν στο πλευρό της Ελευθερίας!






0 ΣΧΟΛΙΑ