Απίστευτη τραγωδία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο μέλη γνωστού συγκροτήματος!

Πέθαναν σε τροχαίο δυστύχημα τα δύο μέλη γνωστής μπάντας, σκορπώντας τη θλίψη με την τραγωδία τους.
Το θλιβερό περιστατικό το ανακοίνωσε η δισκογραφική τους.
Ο λόγος για τους Stephen Fitzpatrick και Audun Laading του συγκροτήματος Her’s από την Βρετανία.
Τα μέλη της μπάντας ήταν 24 και 25 ετών και έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που συνέβη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια καθώς τα στοιχεία χάθηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε.
«Είμαστε όλοι βαθιά λυπημένοι. Η ενέργειά τους, η ζωηρότητα τους και το ταλέντο τους καθόρισαν την εταιρείας μας. Ήταν ζεστοί άνθρωποι, ευγενικοί και αστείοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση της δισκογραφικής εταιρείας.
Πηγή: youweekly.gr
Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή και η είδηση του θανάτου σπουδαίας σκηνοθέτιδας!
Πέθανε ο Αντώνης Βγόντζας!
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο δικηγόρος και πολιτικός, Αντώνης Βγόντζας, διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Αντώνης Βγότζας ήταν διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέουστην τελευταία κυβέρνησή του, επίσης ήταν γενικός γραμματέας στα υπουργεία Υγείας και ΥΠΕΧΩΔΕ και νομικός σύμβουλος στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Παιδείας και Προεδρίας της Κυβέρνησης.
Καταγόταν από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Λασίθι και είχε μεγαλώσει στην Αθήνα. Είχε σπουδάσει νομικά, οικονομικά και οικονομικά μαθηματικά στην Αθήνα, την τότε Δυτική Γερμανία και τη Φινλανδία και ασκούσε τη δικηγορία από το έτος 1971.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.
0 ΣΧΟΛΙΑ