ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Σοκ στο Master Chef: Πρώην παίκτρια έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού (Video)

Σοκ στο Master Chef: Πρώην παίκτρια έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού (Video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συμπτώματα κορωνοϊού αποκάλυψε ότι έχει πρώην παίκτρια του Master Chef, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει όλα τα απαραίτητα τεστ. Ενώ, ένα ακόμη spoiler “φωτιά” αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε”, το οποίο έχει να κάνει με τους παίκτες που αποχωρούν από το ριάλιτι μαγειρικής.

Πρόκειται για την Άλκηστις Αλεξάκη, που συμμετείχε στο Master Chef 3 και μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Εκεί αναφέρθηκε στην κατάσταση της και τόνισε πως περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα, για να μάθει αν είναι θετική στον ιό.

«Αυτές οι ημέρες είναι λίγο κρίσιμες διότι έχω κάνει πυρετό και έχω κάποια συμπτώματα με τα τηλεφωνήματα που έκανα στο νοσοκομείο και έτσι κατέληξα να κάνω το τεστ για τον κορωνοϊό. Εγώ δουλεύω και όταν έχεις το λεγόμενο take away, γενικά είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να προφυλάξεις Δύο ημέρες είχα υψηλό πυρετό, βήχα και ο πονοκέφαλος είναι σε φρικτό σημείο», ανέφερε.

MasterChef 4: Ρίσκαρε την ποδιά του για να βγάλει τον Ηλία από τον διαγωνισμό

Για τη λευκή ποδιά και για τη δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef 4, μαγείρεψαν ο Γιώργος και ο Ηλίας δίνοντας το 100% του εαυτού τους. Ενώ, το καλύτερο πιάτο είχε η Μάρλεν στο «Follow the chef».

Αν και τα δύο πιάτα ήταν αξιοπρεπέστατα, οι κριτές – χωρίς να γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο – αποφάσισαν ομόφωνα, ότι καλύτερη προσπάθεια ήταν εκείνη του Γιώργου. Έτσι, ο Ηλίας πηγαίνει στο σπίτι του και το «ταξίδι» του Γιώργου στον διαγωνισμό ξεκινά και πάλι!

Κι ενώ ο Ηλίας νόμιζε ότι όλα τελείωσαν όταν έχασε από το Γιώργο στη δοκιμασία, οι κριτές ανακοίνωσαν πως έχει μία ακόμη ευκαιρία να μπει στον διαγωνισμό. Πώς; Προκαλώντας κάποιον παίκτη από τον εξώστη να μαγειρέψουν και ο καλύτερος να κερδίσει τη θέση στο MasterChef 4.

Ο Ηλίας σκέφτηκε και είπε: «Ας κατέβει να μαγειρέψουμε όποιος θέλει». Τότε, ο Δημήτρης Μπέλλος αποφάσισε να ρισκάρει την ποδιά του και αυτοπροτάθηκε να διαγωνιστεί τον Ηλία. Το γεγονός αυτό, όπως καταλαβαίνουμε, έκανε έξαλλη την αγαπημένη του, Μαρία.

«Δεν είναι ώρα για ηρωισμούς!», είπε χαρακτηριστικά το κορίτσι του Δημήτρη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ωστόσο, ζήτησε από τον Ηλία να μάθει ποιον θα διάλεγε εκείνος. Ο Ηλίας είπε ότι δεν ξέρει και θα διάλεγε λογικά, τον Σταύρο, τον Σταυρή, τον Μπέλλο ή αν δεν ήθελαν εκείνοι τον Τζον, την Κατερίνα ή τη Μαρία. Σε καμία περίπτωση όμως, όπως είπε, δε θα διάλεγε για την ώρα τον Κώστα, τον Γιώργο, τον Διονύση και τη Μαριάννα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου