Μένουν στον Ολυμπιακό οι αδελφοί Αγγελόπουλοι!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων το μέλλον του Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου στη διοίκηση της ΚΑΕ.
Όπως γράφει σήμερα η Sportime, τα δύο αδέλφια έχουν αποφασίσει να παραμένουν ιδιοκτήτες του μπασκετικού τμήματος, έχοντας συμπαίκτες ή συμπαίκτη στο πλευρό τους, αλλά και ένα πολύ καλό μπάτζετ για την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι κ.κ. Αγγελόπουλοι δεν προτίθενται να παραδώσουν τη σκυτάλη σε κανέναν άλλο επιχειρηματία (βλέπε οικογένεια Κόκκαλη) και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η επόμενη χρονιά θα είναι σαφώς καλύτερη από τη φετινή.
Το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον των αδερφών Αγγελόπουλων, σύμφωνα με το οποίο θα ξεπεραστούν στους επόμενους δύο με τρεις μήνες οι όποιες δυσκολίες έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.
Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκε για… συμπαίκτης τους είναι εκείνο του εφοπλιστή Γιώργου Λεριώτη, ο οποίος είναι χορηγός στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού και συνδέεται με στενή φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το συγκεκριμένο σενάριο παρουσιάζεται ως το πιο εφικτό από την εμπλοκή της οικογένειας Κόκκαλη στα κοινά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.
Από εκεί και πέρα, αναμένεται να ενεργοποιηθεί ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος είναι στενός φίλος με τον κ. Λεριώτη, αλλά δεν είναι κάτι προχωρημένο σε αυτό το στάδιο.
Τέλος, το μπάτζετ αναμένεται να είναι αυξημένο σε σχέση με φέτος, και θα είναι πάνω από 12 με 13 εκατ. ευρώ.
Euroleague: Final Four «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» στην Αθήνα!
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για τη διεξαγωγή ενός Final Four Euroleague στην Αθήνα τα επόμενα χρόνια.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου για την προσφορά τους στο μπάσκετ, με τη διεξαγωγή ενός εκ των επόμενων Final Four (του 2020 ή του 2021) στην Ελλάδα και, μάλιστα, στο γήπεδο που μεγαλούργησε η ομάδα τους.
Η απόφαση του Τζόρντι Μπερτομέου είναι δεδομένη, ενώ έχουν συμφωνήσει και με τον Γιώργο Βασιλειάδη για το παραπάνω θέμα.
Το μόνο που χρειάζεται να αποφασιστεί είναι αν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να πραγματοποιηθούν τα έργα «ανακαίνισης» του ΟΑΚΑ, για να διεξαχθεί το Final Four της Euroleague το 2020 στην Αθήνα.
Το κόστος για τα απαραίτητα έργα υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το σχετικό κονδύλι έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού.
Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα και μόλις ο κ. Βασιλειάδης λάβει το «πράσινο φως» από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πως θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο ΟΑΚΑ μέσα στο καλοκαίρι, τότε θα ενημερώσει και εκείνος με τη σειρά του τον κ. Μπερτομέου και θα ανακοινωθεί η σχετική απόφαση της Euroleague.






0 ΣΧΟΛΙΑ