Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η αλήθεια για τον χωρισμό τους – Η δήλωση-«κόλαφος» του ηθοποιού

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αλλά διατηρούν πάντοτε την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, αν και φαίνεται πως τελευταία η κατάσταση δε μοιάζει ιδανική.
Οι άλλοτε οικοδεσπότες της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στο «TV Έθνος» μιλώντας για τη σχέση τους και αν το φορμάτ του ζευγαριού «πούλησε» τελικά στην ελληνική τηλεόραση, τη στιγμή που η Καραβάτου οδεύει σε… νέα λημέρια.
Κατερίνα: Εγώ με τον Κρατερό δεν νομίζω ότι πουλάμε το ζευγάρι. Δεν είναι συχνές οι αναφορές στην οικογένειά μας.
Κρατερός: Δεν το πουλούσαμε και ποτέ γενικότερα. Προφανώς είμαστε ζευγάρι και οικογένεια, το το ξέρουν όλοι. Δεν αισθανόμαστε ποτέ ότι πρέπει να αναφερθούμε παραπάνω σε αυτό ή να κάνουμε κάποια μορφής προώθηση ή διαφήμιση.
Κατερίνα: Ίσως στην αρχή να ξεκίνησε έτσι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε είναι ότι εμείς είμαστε μαζί σε αυτήν την εκπομπή γιατί ταιριάζουμε και έχουμε έναν κοινό τόπο σε πάρα πολλά πράγματα, συνεννοούμαστε με έναν πολύ καλό τρόπο.
Ενώ, πριν από λίγα χρόνια είχαν δηλώσει για τις μεταξύ τους «εκρήξεις» σε συνέντευξή τους:
Κατερίνα Καραβάτου: «Μοιάζουμε σε βασικές αρχές, ο τρόπος διαχείρισης τους, όμως, στις συμπεριφορές μας είναι διαφορετικός. Δηλαδή, ο Κρατερός είναι πολύ πιο δυναμικός από μένα, παρόλο που συνήθως εγώ φαίνομαι πιο δυνατή».
Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα είναι δυναμική, αλλά με το δικό της τρόπο. Είναι ήρεμη δύναμη. Είμαι της άποψης ότι ένα ζευγάρι δεν είναι κακό να μη συμφωνεί απόλυτα σε όλα. Δυο άνθρωποι, για να είναι καλά πρέπει να συμφωνούν στα πράγματα που οι ίδιοι στη σχέση τους έχουν ορίσει ως σημαντικά. Στα βασικά, λοιπόν, ως ζευγάρι έχουμε, συμφωνήσει. Τα υπόλοιπα, στα οποία τυχαίνει να διαφέρουμε, απλώς δημιουργούν ποικιλία στη σχέση μας, όχι πρόβλημα. Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι, υπάρχουν και εκρήξεις στη σχέση μας. Στα πράγματα που διαφέρουμε, όμως, ο ένας πάντα προσπαθεί να καταλάβει και να αναλύσει την αντίδραση του άλλου, ώστε να μην αφήνουμε τον εγωισμό να μας απομακρύνει».
Πολλοί αναφέρουν, πάντως, ότι η προσωπική τους σχέση δεν είναι και τόσο καλή, ότι δηλαδή τσακώνονται συχνά μεταξύ τους και πίσω από τις κάμερες υπάρχει έντονη γκρίνια! Βέβαια, θα μου πεις, είναι λογικό, αφού η καθημερινή τριβή σε δουλειά και σε σπίτι, φέρνει και εντάσεις και… μουρμούρα.
Το τέλος του Κρατερού
Μετά την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, ο Κρατερός Κατσούλης βάζει τέλεια.
Όχι όμως στην παρουσίαση γενικώς απλά στο πρωινό καθημερινό, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε.
Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Love It, αποκάλυψε πως θα μπορούσε να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά μέσα από μια άλλη μορφή παρουσίασης.
«Στο πρωινό καθημερινό δεν θα επέστρεφα. Σε μια μορφή παρουσίασης ναι γιατί το είχα κάνει και πριν κάνω πρωινό. Για την Κατερίνα είναι η δουλειά της να είναι παρουσιάστρια, εγώ θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με την υποκριτική, με τον χώρο πολιτισμού και τέχνης που έχω φτιάξει», είπε και συνέχισε:
«Δεν θα πάω μόνος μου να προτείνω εκπομπή, δεν έχω πια αυτόν τον τρόπο σκέψης. Είναι μια εξαιρετική δουλειά κι ήθελα πολύ να συμμετέχω στην Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι μια σπουδαία ταινία».






0 ΣΧΟΛΙΑ