Θα υπάρξει και τρίτη ταινία για το “After the Sunset”;

Ο Ήθαν Χοκ δηλώνει σε συνέντευξή του ότι υπάρχει ενδεχόμενο τρίτης ταινίας μετά το “After the Sunset”. Το “Πριν το Ξημέρωμα”, του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, η ταινία που σημάδεψε τους διανοούμενους genxers και τα χιπ εφηβάκια των 90s μπορεί να βρήκε την ευτυχή (;) συνέχειά της στο α λα παριζιέν “Μετά το Ηλιοβασίλεμα” αλλά φαίνεται πως ο Τζέσι του Χοκ και η Σελίν της Ζιλί Ντελπί δεν είπαν εκεί την τελευταία τους κουβέντα.
Σε συνέντευξή του στο γαλλικό Allocine, ο Αμερικάνος ηθοποιός, που συνεργάζεται εξάλλου σταθερά με τον Λινκλέιτερ (“Waking Life”, “Fast Food Nation”) δήλωσε πως δεν ξέρει τι ακριβώς θα συμβεί, αλλά υπάρχει μία ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των βασικών συντελεστών για το ενδεχόμενο συνέχειας.
“Και οι τρεις μας – εγώ, ο Ρίτσαρντ και η Ζιλί- νιώθουμε έτοιμοι να επισκεφθούμε ξανά αυτούς τους χαρακτήρες. Πέρασαν εννέα χρόνια από τη μία ταινία μέχρι την επόμενη και το επόμενο καλοκαίρι θα κλείνουν άλλα εννέα χρόνια από την προηγούμενη ταινία”, είπε ο Χοκ και κατέληξε πω “λέμε να γράψουμε το σενάριο αυτό το καλοκαίρι”.
Η Σελίν και ο Τζέσι συναντήθηκαν στα 20 τους σε ένα τρένο προς τη Βιέννη, περνώντας μαζί 24 ώρες ξενοιασιάς, πόθου και εξερεύνησης, “χτίζοντας” ένα πρώτο ραντεβού-ονείρωξη για ίντι εφηβάκια. Δέκα χρόνια μετά συναντήθηκαν στο Παρίσι κι έκαναν τις καρδιές μας χαλκομανία, φέροντας στα σώματά τους αλλά και στις κουβέντες τους τον χρόνο που είχε περάσει.
Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη συνάντησή τους στη μεγάλη οθόνη – τι απέγιναν οι αγαπημένοι φίλοι; Ούτως ή άλλως στα πρόσωπά τους πάντα τους εαυτούς μας αναγνωρίζαμε.
Πηγή: e-go.gr




0 ΣΧΟΛΙΑ