ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Υπέροχο: Τράβηξαν τις γαμήλιες φωτογραφίες, 70 χρόνια μετά το γάμο τους! (Photos)

Υπέροχο: Τράβηξαν τις γαμήλιες φωτογραφίες, 70 χρόνια μετά το γάμο τους! (Photos)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το 1946 ο Φέρις και η Μάργκαρετ Ρομαίρ πήγαιναν ακόμα στο Λύκειο, ωστόσο ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που σύντομα τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δυστυχώς όμως, κανείς δεν είχε τότε φωτογραφική μηχανή και έτσι δεν κατάφεραν να απαθανατίσουν τις στιγμές του γάμου τους.

Σήμερα, 70 ολόκληρα χρόνια μετά, η εγγονή τους Αμάντα προγραμμάτισε μια φωτογράφιση του γάμου που δεν κατάφεραν τότε να κάνουν.

 

Δείτε ακόμη: Μάθε παιδί μου… Facebook: 10 «τρικ» που λίγοι γνωρίζουν!

 

 

Η 89χρονη Μάργκαρετ φόρεσε ένα φόρεμα και ένα πέπλο, ενώ ο 90χρονος Φέρις ήταν πολύ γοητευτικός μέσα στο σμόκιν του. Το αξιολάτρευτο ζευγάρι απαθανάτισε η φωτογράφος Λάρα Κάρτερ, η οποία εντυπωσιάστηκε απο την αειθαλή αγάπη τους λέγοντας: “Μπορείτε να δείτε την αγάπη μεταξύ τους, πώς αλληλεπιδρούν και γελάνε μαζί”.

Πηγή: perierga.gr

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου