ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Δέσποινα Βανδή: όλα τα νέα για το μιούζικαλ στο Παλλάς και το album της που κυκλοφορεί το Μάρτιο!

Δέσποινα Βανδή: όλα τα νέα για το μιούζικαλ στο Παλλάς και το album της που κυκλοφορεί το Μάρτιο!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Δέσποινα Βανδή: Επήλθε η συμφωνία για το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ στο Παλλάς

Το γεγονός ανακοίνωσε ο συνεργάτης του Αλέξανδρου Ρήγα στη συγγραφή του σεναρίου του μιούζικαλ, Δημήτρης Αποστόλου, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, ο σεναριογράφος αποκάλυψε πως η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα σε έναν περίπου χρόνο, δηλαδή, Μάρτιο ή Απρίλιο του 2013. Ο λόγος είναι ότι απαιτείται πολύς χρόνος για προετοιμασία και δεν θα προλάβαιναν με τίποτα να ετοιμαστούν νωρίτερα.

Συνεχίζοντας, ο κος Αποστόλου, είπε πως ακόμα δεν έχει γραφτεί το κείμενο για το μιούζικαλ, αλλά μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα το προετοιμάζουν αυτό το διάστημα. Όταν ολοκληρωθεί, θα το αξιολογήσουν ξανά, για να καταλήξουν στην τελική μορφή.

Στο έργο, η Δέσποινα Βανδή θα υποδύεται έναν ρόλο, κάτι για το οποίο δεν έχει κάποιο πρόβλημα η ίδια, αφού το ξανάκανε με τη συμμετοχή της στη σειρά “Δύο ξένοι”. Βεβαίως, μιούζικαλ για τη Δέσποινα, χωρίς τη ζωντανή της ερμηνεία, δεν νοείται, οπόταν, όσοι θα δουν την παράσταση, θα πρέπει να περιμένουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλα τα νέα σχετικά με το νέο της Αlbum

– Νέο αlbum δια χειρός Φοίβου μέσα στο Μάρτιο. Στο album θα συμπεριλαμβάνονται κομμάτια και άλλων καταξιωμένων συνθέτων όπως αυτό της Όλγας Βλαχοπούλου.
– Στο νέο δίσκο δε θα συμπεριλαμβάνεται κάποιο dance κομμάτι οπότε η Δέσποινα παρότρυνε τους φανατικούς θαυμαστές της να περιμένουν ακόμα λίγο..
– Για το musical την επόμενη χρονιά… “Το συζητάμε με τον Αλέξανδρο Ρήγα εδώ και έναν χρόνο. Αυτή την περίοδο ο Αλέξανδρος γράφει. Είναι όμως πολλά που πρέπει να συζητήσουμε, για το σενάριο, την παραγωγή και το βλέπουμε θετικά”
– Για το θέμα της Eurovision: “Δεν σκέφτομαι να πάω στη Eurovision. Είναι πλέον ένα κομμάτι που δε με αφορά. Στο θέμα της διεθνούς καριέρας… είναι κάτι πολύ δύσκολο, όντως. Το καταφέραμε τότε με τον Φοίβο, και το τραγούδι “Γεια” και είχα τρελαθεί να πηγαίνω απο Αμερική, Ρωσία έτρεχα συνεχώς… Όλα αυτά συνέπεσαν με την περίοδο που έγινα μαμά . Εγώ ήθελα να γυρίσω πίσω στην Μελίνα μου..”
– Η Δέσποινα μίλησε επίσης και για τα fanclubs της και ευχαρίστησε το fanclub DEVAQUEEN που τη στηρίζει συνεχώς στην Αθήνα αλλά μίλησε και για το fanclub Κύπρου VANDAIMONIO, και ευχαρίστησε τα παιδιά που είναι πάντα δίπλα της και που συνεχώς τη στηρίζουν, λέγοντας ότι της έλειψε πολύ το νησί μας. Είπε επίσης πως ενημερώνεται συνεχώς για την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το single της ΜΟΥ ‘ΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ σε Ελλάδα και Κύπρο και ευχαρίστησε το κόσμο της που τη στηρίζει λέγοντας πως έρχονται ακόμα πολλά δυνατά τραγούδια!
– Για την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το σχήμα στο FEVER με Οικονομόπουλο – Κοκκίνου , αψηφώντας την οικονομική κρίση, απάντησε πως αυτό οφείλεται στο πολύ ωραίο πρόγραμμα που παρουσιάζουν αλλά και στη καλή χημεία μεταξύ των καλλιτεχνών.
– Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το χώρο στον οποίο δόθηκε η συνέντευξη ενώ μετά η Ελληνίδα star υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλους τους θαυμαστές της από τη Θεσσαλονίκη που αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες τρέχοντας να απολαύσουν το είδωλο τους ..!

Τέλος, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Ριζόπουλος ζήτησε από τη Δέσποινα να κάνει μια ευχή: “Εύχομαι σε όλο τον κόσμο…Να μην σταματήσουμε ποτέ να ονειρευόμαστε…”

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου