ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Ποιους δρόμους να αποφύγετε; (photo)

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Ποιους δρόμους να αποφύγετε; (photo)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας.

Καιρός: Δείτε που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες! (photos)

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μποτιλιάρισμα σημειώνεται στα εξής σημεία:

-Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (είσοδος), ύψος Σκαραμαγκά
-Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), από ΚΤΕΛ έως Νέα Φιλαδέλφεια
-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), ύψος Αττικής Οδού
-Λ. Κηφισίας (άνοδος), ύψος Φάρου Ψυχικού

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα!

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγο σε τράπεζα στη Νέα Σμύρνη.

Τρόμος στον Άγιο Στέφανο: Εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 35. Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη.

Ταύρος: Ληστεία με αυτοκίνητο σε κατάστημα! Ξήλωσαν το ΑΤΜ!

Άλλη μια ληστεία με αυτοκίνητο σημειώθηκε, αυτή την φορά στον Ταύρο. Οι ληστές έκαναν επίθεση σε μηχάνημα ΑΤΜ στην Πέτρου Ράλλη και απέσπασαν ένα μεγάλο χτηματικό ποσό!

Δείτε επίσης: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κυψέλη! Τραυματίας ο ιδιοκτήτης!

Συγκεκριμένα στις 05:40, έγινε η εισβολή σε παντοπωλείο στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο.

Άγνωστοι, αφού έσπασαν με αυτοκίνητο την πρόσοψη του καταστήματος, πήραν χρήματα, τα κλειδιά φορτηγού και ένα κινητό. Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημά τους στο σημείο και έφυγαν με φορτηγό.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Έγκλημα στην Ιθάκη: Αυτός είναι ο 40χρονος που έπεσε θύμα δολοφονίας!

Το πρόσωπο και τα στοιχεία του 40χρονου Βρετανού που έπεσε θύμα δολοφονίας στην Ιθάκη, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας!

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στην Ιθάκη: «Τον σκότωσε γιατί…»

Πρόκειται για τον άντρα που είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου από 54χρονο επιχειρηματία του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος πίστευε ότι ο Βρετανός έχει σχέση με τη σύζυγό του. Η πλευρά του 54χρονου υποστηρίζει ότι δεν ήταν οι γροθιές του που προκάλεσαν τον θάνατο του 40χρονου με το επιχείρημα ότι δίπλα του βρέθηκε ένα μπουκάλι κονιάκ.

Θύμα είναι ο Ίαν Άρμστρονγκ από το Norfolk και η οικογένεια του δήλωσε απολύτως συντετριμμένη στο BBC.

Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Πώς ο 54χρονος οδηγήθηκε στον φόνο;

Δήλωσαν ότι «είχε ταξιδέψει στην Ιθάκη για να βοηθήσει μία καλή φίλη που βρισκόταν σε δυσκολία. Η καλοσύνη του οδήγησε στην επίθεση που του στοίχισε τη ζωή».

Αστυνομικός δήλωσε στο BBC ότι ο 54χρονος επισκέφτηκε τον Άρμστρονγκ στο ξενοδοχείο που έμενε στο Βαθύ μία ημέρα πριν ο 40χρονος εντοπιστεί νεκρός.

Ο Άρμστρονγκ είχε κάνει κράτηση για δύο βραδιές. Εργαζόταν στη Βρετανία σε μία εταιρεία software.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή–εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πηγές, ο 54χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του και πίστευε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό. Αντέδρασε όταν ο Βρετανός απείλησε να πάρει στην Αγγλία και την 8χρονη κόρη του ζευγαριού, μαζί με τη 42χρονη Νοτιοαφρικανή. «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες», έχει δηλώσει ο δράστης του ξυλοδαρμού.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου