Είναι επίσημο! Ο Μακρόν στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου ο Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με πηγές της Γαλλικής Προεδρίας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη Ελληνίδα ανέβασε φωτογραφία από την τουαλέτα δείχνοντάς μας αυτό που βλέπετε! Ο λόγος για την… (Photos)
Σύμφωνα με το Reuters, επικαλούμενο πηγή των Ηλυσίων Πεδίων, ο Γάλλος πρόεδρος θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, καθώς θέλει να οικοδομήσει ένα μομέντουμ για την εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Ο Μακρόν μετά τις διακοπές του στη Γαλλία θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα με μια «πολύ ευρωπαϊκή ατζέντα» σε Αυστρία, Ρουμανία και Βουλγαρία, ενώ θα υποδεχθεί στη Γαλλία τους ηγέτες της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.
Πηγή iefimerida.gr
0 ΣΧΟΛΙΑ