Από τη Λάρισα ο νέος συμπρωταγωνιστής του Τομ Κρουζ στις «Επικίνδυνες Αποστολές 6»

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει με νέες περιπέτειες στις «Επικίνδυνες Αποστολές 6» με την ταινία να έχει και ελληνική παρουσία.
Στο θρυλικό σίκουελ θα συμμετάσχει ο μεγαλωμένος στη Λάρισα ηθοποιός Λάμπρος Καλφούτζος. Ο 37χρονος θα υποδυθεί σύμφωνα με το cast έναν «VIP επισκέπτη», όπως αναφέρει το «onlarissa.gr».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σιέρα Λεόνε: Ανείπωτη τραγωδία με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 400 από τις κατολισθήσεις!
Ο Λάμπρος Καλφούτζος είναι αρκετά γνωστός στο Χόλιγουντ από τις συμμετοχές του σε ταινίες που σημείωσαν μεγάλη εμπορική επιτυχία όπως The Murder on the Orient Express (2017), Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) and Jason Bourne (2016).
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Staffordshire πριν πάει στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, όπου σπούδασε ψηφιακό σχέδιο. Από μικρή ηλικία είχε ένα πάθος για τις ταινίες, το CGI, τις εικαστικές τέχνες και τη φωτογραφία.
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2018.
Πηγή iefimerida
0 ΣΧΟΛΙΑ