ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρίσταναν τις πλασιέ καλλυντικών και έκαναν διαρρήξεις στις Σέρρες!

Παρίσταναν τις πλασιέ καλλυντικών και έκαναν διαρρήξεις στις Σέρρες!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οι Ελληνίδες «ποντικίνες» ηλικίας 39, 24, 21 και 16 χρόνων διέρρηξαν ένα σπίτι και ένα κατάστημα από τα οποία άρπαξαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές
Με το πρόσχημα ότι πωλούσαν καλλυντικά τριγύριζαν από σπίτι σε σπίτι σε διάφορες περιοχές των Σερρών τέσσερις γυναίκες. Όσο οι τρεις χτυπούσαν κουδούνια αναζητώντας διαμερίσματα των οποίων οι ένοικοι έλειπαν, η τέταρτη που είναι ανήλικη φύλαγε τσίλιες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Κρητικός: “Ελπίζω να μην είναι σοβαρά”, φώναζε ο Τανιμανίδης! (Βίντεο)
Με το σύστημα αυτό, οι Ελληνίδες «ποντικίνες» ηλικίας 39, 24, 21 και 16 χρόνων διέρρηξαν ένα σπίτι και ένα κατάστημα από τα οποία άρπαξαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 1.680 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλα τρία σπίτια χωρίς να τα καταφέρουν.

Όλα τα περιστατικά έγιναν από τις 20 ως τις 23 Ιανουαρίου και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τα εξιχνίασαν σχημάτισαν δικογραφία για κλοπές και απόπειρες σε βάρος των τεσσάρων γυναικών και την διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου