ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Δύσκολες ώρες στον ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη – Σε κατάσταση πανικού η παρουσιάστρια

Δύσκολες ώρες στον ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη – Σε κατάσταση πανικού η παρουσιάστρια
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Δύσκολες ώρες πέρασαν στον ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται σε ετοιμότητα για ακόμη μια φορά και να ανταποκρίνεται ιδανικά στο καθήκον της.

Η γνωστή δημοσιογράφος δεν έχει κρύψει ποτέ τη λατρεία για τη δουλειά της και φροντίζει πάντοτε να είναι… παρούσα, όπως και ο σταθμός του Φαλήρου, στα γεγονότα, κάτι που εκτιμάται από το κοινό. Αυτό είναι, άλλωστε, που την κάνει αξιόπιστη ακόμη και στις πιο σκληρές στιγμές.

Πάντα… επί ποδός για την είδηση

Μία εξ αυτών ήταν στην κακοκαιρία «Μπάλλος», με τον ΣΚΑΪ να καταγράφει όσα έγιναν στη διάρκεια, που το φαινόμενο «χτύπησε» την χώρα, και την Κοσιώνη να είναι επί ποδός, ώστε να καλυφθεί επαρκώς η ειδησεογραφία γύρω από το θέμα.

«Στο δικό μας κέντρο επιχειρήσεων… Ο ΣΚΑΙ είναι σήμερα ΠΑΝΤΟΥ καταγράφοντας το πέρασμα του Μπάλλου από τη χώρα μας. Ραντεβού στις 19.50», έγραψε στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου