ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Συμβαίνουν και αυτά: Πήγαν σε reality για να διεκδικήσουν έναν άντρα και τελικά τα έφτιαξαν μεταξύ τους! (photos)

Συμβαίνουν και αυτά: Πήγαν σε reality για να διεκδικήσουν έναν άντρα και τελικά τα έφτιαξαν μεταξύ τους! (photos)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Είναι περίεργο να βρίσκεσαι σε σχέση μπροστά στις κάμερες και μάλιστα είναι ακόμη πιο περίεργο αυτό που βλέπουμε στην ιστορία αυτή των δυο γυναικών.

Στο reality show “Bachelor” της Αυστραλίας όπου συγκεντρώνονται 20 καλλονές για να διεκδικήσουν τον ίδιο άντρα, η Tiffany Scanlon και η Megan Marx βρήκαν η μία στην άλλη το άλλο τους μισό! Εν τέλει παράτησαν τον “Bachelor” και τα έφτιαξαν μεταξύ τους. 

Δείτε επίσης: Το ξέρατε: Πώς βγήκε το όνομα ΙΚΕΑ και τι σημαίνουν τα ονόματα στα προϊόντα του;

“Αν δεν έχετε να πείτε κάτι καλό τότε μη λέτε τίποτα” λέει η Tiffany Scanlon λέγοντας πως όσο περίεργο και αν φαίνεται που 2 γυναίκες που μέχρι πριν ήταν στρέιτ, τώρα έχουν συνάψει δεσμό, κάτι που αποδεικνύει πως υπάρχουν πολλά είδη σeξουαλικότητας. 


0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου