Δήμαρχος Ραφήνας: Φοβάμαι ότι υπάρχουν νεκροί…

Εικόνες βιβλικής καταστροφής περιγράφει με νεώτερες δηλώσεις του ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα στην Πεντέλη και πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανησυχία στους Αγίους Θεοδώρους – Κοντά στα διυλιστήρια η φωτιά (video)
“Έχω δει διακόσια σπίτια να καίγονται, και άλλα τόσα αυτοκίνητα. Δεν θέλω να σπείρω να φόβους αλλά εκτιμώ ότι θα υπάρχουν και νεκροί” είπε σε νεώτερες δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.
Η φωτιά ξέσπασε στις 5.00 το απόγευμα στο Νταού Πεντέλης, στα σύνορα Πικερμίου – Ραφήνας με κατεύθυνση προς τον Διόνυσο και πήρε αμέσως ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fprotothemagr%2Fvideos%2F10156181483082199%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>
[youtube]https://youtu.be/iBajngu3Vt0[/youtube]
Πύρινη κόλαση στο Μάτι: Δεκάδες σπίτια και αυτοκίνητα καμμένα
Σε πύρινη κόλαση με δεκάδες σπίτια και αυτοκίνητα καμμένα έχει μετατραπεί η περιοχή Μάτι, μέσα από την οποία πέρασε το μέτωπο της φωτιάς που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν 100 σπίτια και δεκάδες αυτοκίνητα έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός, ενώ υπάρχουν αναφορές για άτομα που ήταν εγκλωβισμένα σε σπίτια και λόγω της αδυναμίας που υπάρχει στην πρόσβαση, αγνοείται η τύχη τους.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγίζει καρδιές: Το κλάμα της γιαγιάς από την Κινέτα για το καμένο της σπίτι (video)
Εικόνες και βίντεο που έχουν «ανέβει» στα social media παρουσιάζουν μία ανεξέλεγκτη κατάσταση, καθώς η πύρινη λαίλαπα περνάει μέσα από τον οικισμό Μάτι, ενώ οι καπνοί έχουν καλύψει τον ουρανό.
Πηγή:protothema.gr
0 ΣΧΟΛΙΑ