Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ξεφτίλα από τον Προαστιακό: Εκμεταλλεύτηκαν την πυρκαγιά στην Κινέτα και σταμάτησαν τα δρομολόγια ακόμα και στο κέντρο της Αττικής!

Τα σχόλια δικά σας!

23 Ιουλίου 2018 20:53
Ξεφτίλα από τον Προαστιακό: Εκμεταλλεύτηκαν την πυρκαγιά στην Κινέτα και σταμάτησαν τα δρομολόγια ακόμα και στο κέντρο της Αττικής!

Ότι ζούμε στην χώρα της εκμετάλλευσης και της ξεφτίλας το γνωρίζαμε αλλά το σημερινό ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

Οι πυρκαγιές σε Κινέτα και Ραφήνα έχουν σημάνει συναγερμό στην Αττική αλλά η προκλητικότητα από ορισμένους δεν έχει όρια!

Που αναφερόμαστε; Στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο! Απόλυτα δικαιολογημένα σταμάτησαν τα δρομολόγια από Κιάτο, Κόρινθο για Αθήνα, αφού οι φλόγες στην Κινέτα περνούσαν και συνεχίζουν να περνούν στην κυριολεξία μέσα από από τις ράγες των τρένων! Πολύ σωστά λοιπόν τα δρομολόγια και η κυκλοφορία του Προαστιακού στο συγκεκριμένο σημείο σταμάτησε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανησυχία στους Αγίους Θεοδώρους - Κοντά στα διυλιστήρια η φωτιά (video)

Για ποιο λόγο όμως σταμάτησε η λειτουργία και στο υπόλοιπο μέρος της Αττικής; Και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση; Άναυδoι επιβάτες που πήγαν σε σταθμούς του Προαστιακού στην Μεταμόρφωση, στο Ηράκλειο, στην Νερατζιώτισσα, στην Δουκίσσης Πλακεντίας και λοιπά μάθαιναν πως τα δρομολόγια έχουν αναβληθεί επειδή έχει πιάσει φωτιά στην Κινέτα! Και για όσους δεν γνωρίζουνε, να πούμε πως από τα 3 δρομολόγια που έχει ο Προαστιακός την ώρα από το αεροδρόμιο μόλις το ΕΝΑ περνάει ή έστω πλησιάζει σε απόσταση 50-60 χιλιομέτρων από την Κινέτα! Τα υπόλοιπα 2 δεν έχουν καμία απολύτως σχέση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτιά περικύκλωσε πυροσβέστες και δημοσιογράφους στη λεωφόρο Μαραθώνος! (video)

Δικαιολογημένα λοιπόν αυτό το ένα δρομολόγιo να ακυρωθεί! Ο Προαστιακός όμως, εκμεταλλευόμενος πλήρως τις δύσκολες ώρες που περνούν κάτοικοι της Κινέτας, αφοφάσισε να λουφάρει και να ακυρώσει ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα δρομολόγια του και μάλιστα σε ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι προσπαθούσαν να φύγουν από τις δουλειές τους! Ακόμα και αυτά που πηγαίνουν την απόσταση αεροδρόμιο - ΣΚΑ! Δηλαδή καμιά απολύτως σχέση με την Κινέτα! Ξεφτίλα και ντροπή, τίποτα άλλο!

Και μετά έχουν και απαίτηση να κάνουν ελέγχους μέσα στα βαγόνια για να έχουν βγάλει όλοι οι επιβάτες εισιτήριο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share