ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θα σας… εξαφανίσει: Έτσι θα κρύψετε τα ίχνη σας στο facebook!

Θα σας… εξαφανίσει: Έτσι θα κρύψετε τα ίχνη σας στο facebook!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Όλοι έχουμε παρατηρήσει φίλους μας στο chat, που δίπλα από το όνομά τους εμφανίζονται ενδείξεις, όπως 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ένδειξη δείχνει, πριν από πόση ώρα ήσασταν ενεργοί στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για εσάς.

Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή.

Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

Δείτε επίσης: Μεγάλη προσοχή: Τι κάνουμε εάν σπάσει θερμόμετρο υδραργύρου;

Υπολογιστής

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)

Δείτε επίσης: Ζώδια και Δίαιτες: Ποιοι τα καταφέρνουν και ποιοι εγκαταλείπουν

Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου