Νέο, εντυπωσιακό POSTER για το “Wolverine”! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

Χθες, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη του ηθοποιού Hugh Jackman και του σκηνοθέτη της ταινίας “The Wolverine“, James Mangold, όπου μέσα από τα σκηνικά της ταινίας στο Σίδνεϊ, απάντησαν ζωντανά σε ερωτήσεις των φανς μέσα από το επίσημο κανάλι της ταινίας στο YouTube.
Από τους δύο συντελεστές της ταινίας, μάθαμε πολλά και ενδιαφέροντα για το “The Wolverine“. Η νέα ταινία διαδραματίζεται κυρίως στην Ιαπωνία και χρονολογικά μετά το “X-Men 3“. Ο Wolverine έχει χάσει οτιδήποτε ήταν σημαντικό για αυτόν συναισθηματικά, με την απογοήτευση και την οργή να τον έχουν κυριεύσει. Στην Ιαπωνία, όπου ο Wolverine ως ξένος αφού δεν είναι ούτε παραδοσιακός, ούτε της ηθικής και των αξιών της Ιαπωνίας, θα τα βάλει με νίντζα, σαμουράι, βιομηχάνους, ακόμα και με τη μεγάλη Γιακούζα.
Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, το “The Wolverine“ έχει δύο διαφορετικά συστατικά από τις προηγούμενες ιστορίες με τον υπερήρωα. Αρχικά, η δράση είναι περισσότερο ρεαλιστική, χωρίς υπερβολές (όπως την κατάρριψη αεροπλάνου) και πιο προσγειωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο θεαματική. Αυτό συντελεί στην προσπάθεια του James Mangold, που δεν έχει ξανακάνει παρόμοια ταινία, να συνδυάσει τη δράση ενός blockbuster με το δράμα και τον ψυχισμό ενός χαρακτήρα που το βασικό του συναίσθημα είναι η οργή. Επιπλέον, μας αποκάλυψε ότι σε αυτή την ταινία, ο Wolverine θα συναντήσει τον “κρυπτονίτη” του, αυτό που θα μπορεί να τον σκοτώσει.
Πάντως, αυτό που τόνισαν Hugh Jackman και James Mangold, είναι η προσπάθεια όλων σε αυτή την ταινία να αναδειχθεί ο ψυχισμός του ήρωα και ιδιαίτερα η οργή του. Από το πόσο πιο πολύ γυμνασμένος θα είναι ο πρωταγωνιστής μέχρι τις αντιδράσεις του και το “αντίπαλο” σκηνικό της Ιαπωνίας, ο Wolverine αυτή τη φορά θα είναι πιο οργισμένος και θυμωμένος από ποτέ, αφού έχει χάσει τα πάντα.
Τέλος ο ηθοποιός επισήμανε πως “εάν είστε φανατικός φανς ή απλός φαν του χαρακτήρα, τότε πρέπει να δείτε αυτή τη ταινία” Το “The Wolverine” έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα τέλη του επερχόμενου Ιουλίου.
πηγή: www.moviemonsters.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ