ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Nobu Food Festival 2014: Γεύσεις με άρωμα Ιαπωνίας σε Βουλιαγμένη και Μύκονο!

Nobu Food Festival 2014: Γεύσεις με άρωμα Ιαπωνίας σε Βουλιαγμένη και Μύκονο!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

O βραβευμένος σεφ Νομπουγιούκι (Νόμπου) Ματσουχίσα ταξιδεύει στην Αθήνα και τη Μύκονο, στο πλαίσιο του Nobu Food Festival, για να μας συστήσει τις νέες λαχταριστές δημιουργίες του.

Το Nobu Food Festival 2014 θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχή χρονιά στο Matsuhisa Athens (30/7-1/8) και για 11η στο Matsuhisa Mykonos στο ξενοδοχείο Belvedere (2-5/8). Η fusion κουζίνα στην πιο αυθεντική της μορφή θα έχει τον πρώτο λόγο στο καθιερωμένο event.

Παράλληλα, θέλοντας να τιμήσει την ιδιαίτερη πολυετή σχέση του με την Ελλάδα, o κορυφαίος σεφ θα δημιουργήσει ένα special Omakase Menu εμπνευσμένο από την τοπική παράδοση, επιλέγοντας ο ίδιος αγνά ελληνικά προϊόντα. Τα πιάτα θα συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά, υπό την επιμέλεια του head sommelier Νικόλα Γιαννόπουλου, ο οποίος πάντα παντρεύει με μοναδικό τρόπο τις εντυπωσιακές προτάσεις του Νόμπου με ετικέτες που εκπροσωπούν με επιτυχία το επώνυμο ελληνικό κρασί διεθνώς. Oι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα βιβλία του Νόμπου Ματσουχίσα υπογεγραμμένα από τον ίδιο.

Info: Matsuhisa Athens, Ξεν. «Astir Palace», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ.: 2108960510

Matsuhisa Mykonos, Ξεν. «Belvedere», Μύκονος.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου