Συναγερμός στην Κρήτη: Αγνοείται 30χρονος!

Μία νέα εξαφάνιση έρχεται να ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας της Κρήτης, καθώς από το πρωί της Πέμπτης ένας 30χρονος άντρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Σοκ: Αγνοείται παίκτρια της Εθνικής Ελβετίας!
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο αγνοούμενος είχε φύγει χτες το πρωί με το αυτοκίνητό του από περιοχή του Ηρακλείου και από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδερφός του 30χρονου έκανε τη δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία οι οποία έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να βρεθεί ο άντρας.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εξαφανισμένος άνθρωπος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας γι’ αυτό και η αγωνία «χτυπά» κόκκινο για τους δικούς του ανθρώπους οι οποίοι περιμένουν πως και πως ένα καλό σημάδι, μία πληροφορία ότι ο 30χρονος είναι καλά στην υγεία του.
Ο νεαρός άντρας είναι παντρεμένος.
Κρήτη: Προφυλακίστηκε η 44χρονη για τον θάνατο του συντρόφου της με ψαλίδι!
Την προφυλάκιση της 44χρονης Γαλλο-μαροκινής που κατηγορείται για το θάνατο του συντρόφου της, με ψαλίδι, μέσα στο δωμάτιο που έκαναν τις διακοπές τους στον Τσούτσουρο, διέταξαν από κοινού ανακριτής και εισαγγελέας.
Η 44χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ η ίδια κατά τη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας της απολογίας της, επέμεινε στον εξαρχής ισχυρισμό της, ότι ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε.
Όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Σωμαράκης: «Η ίδια μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι δεν είχε καμία σχέση με το θάνατο του 56χρονου και πως επρόκειτο για αυτοτραυματισμό.






0 ΣΧΟΛΙΑ