ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ BARS & CLUBS

Satyrus by CV: Μεθυστικές βραδιές με ξεχωριστό στυλ στον Κεραμεικό!

Satyrus by CV: Μεθυστικές βραδιές με ξεχωριστό στυλ στον Κεραμεικό!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η άφιξη του δίδυµου «αδερφού» του CV Distiller τον Φεβρουάριο του 2015 εξέπληξε ευχάριστα το οινόφιλο κοινό, χάρη στη δηµιουργό του Μαριέττα Λαγουνάρη.

Η ειδοποιός διαφορά του από το CV είναι ότι το Satyrus προσανατολίζεται στο κρασί. Η… αδυναµία του αυτή είναι έκδηλη σε όλες τις εκφάνσεις, από τη wine list, που αριθµεί 130 ετικέτες ελληνικού και ξένου αµπελώνα -σηµειωτέον ότι µέχρι το καλοκαίρι θα συµπεριλάβει 40 επιπλέον-, όσο και από την ονοµασία του, µιας και οι Σάτυροι υπηρετούσαν και συντρόφευαν τον θεό Διόνυσο.

Την τιµητική τους στις οινικές απολαύσεις έχουν και cocktails µε βάση το κρασί. Ωστόσο, το έτερο αδερφάκι του άφησε και εδώ το στίγµα του κι έτσι στο µπαρ θα ανακαλύψετε 30 ευγενή αποστάγµατα από κάθε γωνιά του κόσµου, από ρούµι, ουίσκι, βότκα, τζιν, Armagnac µέχρι τσίπουρα. Οι… οινοπνευµατώδεις απολαύσεις πάνε… αγκαζέ µε έξι γαστρονοµικές προτάσεις, όπως ταρτάρ σολοµού και λαβράκι µε ταραµοσαλάτα, καθώς και εκλεκτά τυριά και αλλαντικά. Η διονυσιακή ατµόσφαιρα απογειώνεται µε τους Σάτυρους στους τοίχους και τα βαρέλια-τραπέζια, ενώ η ζωντάνια κορυφώνεται µε ποιοτικές ελληνικές µουσικές επιλογές του Dj – µία φορά την εβδοµάδα διοργανώνεται live ή ακόµα και stand up comedy!

Info

Τρ.-Σάβ. 19:00-03:00, Κυρ. 13:00-01:00.

Κωνσταντινουπόλεως 108 & Μυκάλης, Κεραµεικός, Τ. 210 345 1744

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου