ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΕΑΤΡΟ

Συμβολαιογράφος: Η μεγάλη επιτυχία επιστρέφει από 13 Φεβρουαρίου 2016 στο Θέατρο Τζένη Καρέζη!

Συμβολαιογράφος: Η μεγάλη επιτυχία επιστρέφει από 13 Φεβρουαρίου 2016 στο Θέατρο Τζένη Καρέζη!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η επιτυχημένη παράσταση του Συμβολαιογράφου, έργο του Νίκου Βασιλειάδη,  σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου με την  Υρώ Μανέ, στην πιο συγκλονιστική στιγμή της καριέρας της, επιστρέφει από 13 Φεβρουαρίου  στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

 

Ένας μονόλογος, μία παράσταση απολογία και εξομολόγηση μαζί.

Το έργο:

Ένας βαθιά συγκινητικός μονόλογος μιας γυναίκας που ζει σε λάθος χώρο και χρόνο. Η Ερασμία, μια χήρα, μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της, κλεισμένη σε ένα περίπτερο, εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα της μικρής επαρχιακής πόλης που ζει, μέχρι τη στιγμή που τη θλιβερή, μονότονη ζωή της, διακόπτει ο έρωτας, το πάθος. Τελικά τι είναι αυτό και πως θα το βιώσει; Μπορεί  να ναι αγάπη; Και η κοινωνία μέσα στην οποία ζει μπορεί να το ανεχτεί; Θύτης και θύμα μαζί, επιθυμεί  αλλόκοτα το απαγορευμένο. 

 

Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραμίχος / Με την Υρώ Μανέ στο μοναδικό ρόλο της Ερασμίας

 

 

Info

Διάρκεια:  70΄ λεπτά .

Ημέρες παραστάσεων:

Σάββατο & Κυριακή  

Ώρα έναρξης: 6:00 μ.μ.                   

 

Γενική είσοδος  : 14 ευρώ

Προπώληση       : 12 ευρώ || Ειδικές ομάδες  : 10 ευρώ

 

Πρεμιέρα – Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

 

Θέατρο Τζένη Καρέζη

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε όλα τα θεατρικά νέα για τις σκηνές της πόλης αλλά και να κερδίζετε προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις; Τότε κάντε like στη νέα μας σελίδα στο Facebook, αποκλειστικά για την κατηγορία ΘΕΑΤΡΟ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου