Κάποτε ήταν Ελληνίδες Star και παρουσιάστριες! Σήμερα 5 καταπληκτικά κορίτσια αγνοούνται…

Τα χρυσά χρόνια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και μέχρι τα μέσα της επόμενης, τα τηλεοπτικά πλατό μετατράπηκαν σε Ελ Ντοράντο επαγγελματικής καταξίωσης για δεκάδες νέες, όμορφες και ξανθιές – κατά κανόνα.
Έχοντας προηγουμένως περάσει, συνήθως όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, από τους χώρους του μόντελινγκ, του θεάτρου, της δημοσιογραφίας ή ακόμα και μη έχοντας καμιά απολύτως προϋπηρεσία στη showbiz, βρέθηκαν να αποτελούν τη φουρνιά εκείνη των πολλά υποσχόμενων παρουσιαστριών, που γέμιζαν τις σελίδες των αναρίθμητων τηλεπεριοδικών της εποχής. Έφτασαν να γίνουν αστραπιαία αστέρες της ιδιωτικής τηλεόρασης, που αποδείχτηκαν όμως διάττοντες, καθώς η κανιβαλική διάθεση του Μέσου, αλλά και του κοινού, τις κατέστησε αναλώσιμες.
Μαίρη Μηλιαρέση
Δεν βλέπαμε πάντα gossip εκπομπές τα μεσημέρια. Αυτό, για σένα που είσαι γεννημένος τα τελευταία χρόνια και η πρώτη σου τηλεοπτική ανάμνηση από τη μεσημεριανή ζώνη είναι η Τατιάνα, η Λαμπίρη και το «Κους Κους». To 1994 το MEGA ξεκίνησε την προβολή του «Ρουκ Ζουκ», της ελληνικής μεταφοράς του αμερικάνικου «Bruce Forsyth’s Hot Streak», ενός γρήγορου διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού, που έκανε θραύση στις νεαρές ηλικίες. Παρουσιάστριά του η Μαίρη Μηλιαρέση, εστεμμένη Μις Ελλάς 1993.
Για τουλάχιστον τρεις σεζόν το τηλεπαιχνίδι αποτελούσε την απόλυτη μεσημεριανή επιτυχία, προβαλλόμενο πριν από το δελτίο ειδήσεων. Ανάλογη επιτυχία και αναγνώριση εισέπραξε και η Μαίρη Μηλιαρέση, χωρίς όμως να καταφέρει να συνεχίσει την καριέρα της στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε μπαρ στου Ψυρρή, ενώ παραμένει λαμπερή, σαν να μη πέρασε μια μέρα από τότε που μας χαιρέτησε για τελευταία φορά με το «καλησπέρα, πέρα για πέρα».
Πόπη Χατζηδημητρίου
Μια από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστιες των 90s, με πλούσιο βιογραφικό και αξιοπρεπή παρουσία – με το τελευταίο ίσως και να της στοίχισε το μέλλον της στην τηλεόραση.
Από κειμενογράφος στο τμήμα τρέιλερ του AΝΤ1 βρέθηκε στη σατιρική εκπομπή «Όχι τα Νέα του ΑΝΤ1», διασκευή του βρετανικού «Not the Nine O’Clock News» στην ελληνική τηλεόραση από τον Νίκο Μαστοράκη, με παρουσιαστές τους Ντάνο Λυγίζο και Ελένη Ράντου.
Τη σεζόν 1993-1994 παρουσίασε το «3, 2, 1 ΑΝΤ1», μία μεσημεριανή εκπομπή που άφησε εποχή, με τα χαμογελαστά κορίτσια και τα παιχνίδια με τους τηλεθεατές. Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην ηλεκτρική καρέκλα –ή μάλλον καναπέ– του «Πρωινού Καφέ», διαδεχόμενη τη Ρούλα Κορομηλά.
Το 1996 έκανε πρεμιέρα στο MEGA με την ψυχαγωγική εκπομπή «Τοκ Τοκ», ενώ το 1997 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι «Foto Finish».Τo 1998 βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου στο πρωινό σόου «Πολύ Καλημέρα Σας», προκειμένου να το υποστηρίξει με την παρουσία της, κάτι που αποδείχτηκε μάταιο. Τελευταία της εκπομπή ήταν το 2000-2001, που παρουσίαζε στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER το «Γένους Αρσενικού Θηλυκού». Για δέκα χρόνια έκανε…
Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ